Komt goed

We waren vanmiddag even in Goes voor nieuwe schoenen voor Joop. Hij heeft nu één paar met onbuigzame zolen, tenminste bij één voet, maar zo kan hij nooit eens afwisselen.

Hij draagt ze hele dagen en eindelijk heeft hij helemaal geen pijn meer en hij kan nu ook weer goed lopen, wie had dat ooit nog gedacht na al die narigheid van afgelopen winter.

Een paar gepast, we zagen verder niet zoveel leuks, want het moeten wel degelijke schoenen zijn natuurlijk. Die hij al heeft zijn bruin, dus de nieuwe zijn zwart. Blauwe had ik ook wel leuk gevonden maar die waren er niet meer in zijn maat. Volgende keer misschien. Vrijdag zijn ze klaar.

Zodoende was de dag weer een beetje in de war, maar het was wel lekker weer, geen druppel regen en de zon kwam er zelfs nog even door.

Tussen de bedrijven door breide ik de halsbies aan de trui van Joop, nu de mouwen er nog in en duizend draadjes afhechten en hij is klaar! Vanmorgen heeft hij even gepast en zo te zien komt het goed. Wat zal hij straks toch netjes zijn met al die nieuwe spullen.

Ria Maandag 30 September 2019 at 8:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Ellen

En zit je dasje goed en je jasje goed en vader gaat op stap. Weet niet of volgorde dasje,jasje klopt. Maakt niet uit, ben benieuwd naar Joop zijn trui.

Ellen, - 30-09-’19 20:43
ria

Dat wordt vrijdag een modeshow denk ik zo @Ellen ;-)

ria, (URL) - 30-09-’19 22:37
Sjoerd

Oke, dan wachten we op de modeshow van Joop. Wel een filmpje natuurlijk…

Sjoerd, (URL) - 01-10-’19 06:30
Francien.

Filmpje!!!!

Francien., - 01-10-’19 09:30
Jan K. alias Afanja

En goed paar schoenen is het geld vast wel waard. Beter degelijk dan mooi, zal ik maar zeggen. Al is de combinatie van die twee natuurlijk mooi meegenomen. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-10-’19 12:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.