Vlees en vis
Droog en minstens tien graden warmer, vanmorgen al.
De zon was nog bezig boven water te komen, dat lukte wel af en toe, maar toch vaak ook niet vandaag.
Ik weet niet meer waar dit is, want een zebrapad is er echt niet op de dijk, morgenochtend eens op letten.
En nu regent het alweer.
Gekleurd, gebreid, gewandeld, appelcake gebakken en appelmoes gemaakt van de Brabantse Bellefleurs. Joop keek nog eens bij de bijtjes, die het goed maken.
Bloemkool met een slavink. Ja hoor elke dag een stukje vlees, of kip, af en toe vis, of een roerbaksel met gehakt en heel af en toe iets met eieren. Wij vinden dat lekker.
Ik word een beetje opstandig van dat boerengedoe en gun de boeren ook hun brood dus ik eet vlees!
vijf reacties
Ik eet ook wel vlees, maar ik vind niet dat de Nederlandse natuur er aan moet gaan vanwege teveel stikstof, het wordt tijd dat het overproduceren eens ophoudt.
Hier in het noorden was het afgezien van een klein kwartiertje de hele dag grijs en miezerig. Koud was het niet met 17,6 graden, maar wat heb je eraan als het nauwelijks droog is … ;-(
Zo lang het geen vis is, eet ik over het algemeen wel wat de pot schaft.
Hier vanaf 12 uur de zon , af en toe veel wind en 22 graden. Nu hoost het. En toeval bestaat. Ook wij aten slavink maar met sperziebonen en rösti rondjes. De appelmoes uit een potje van Hak.