Hekjes

Waarom die beesten altijd overdwars lopen weet ik ook niet. Ik wilde laten zien dat de rammen al ruimschoots hun werk gedaan hadden. Rode en groene konten dit keer. Uitvergroot kan je het wel een beetje zien, maar jullie geloven mij op mijn mooie bruine ogen natuurlijk.

Weeral zo'n fijne dag, met een erg rustig begin. Zo stil altijd op de zondagmorgen, hoe vroeger hoe stiller en er was geen wind, heerlijk!

Vanmiddag een rondje de andere kant uit, waar veel hekjes staan, dus mocht je nog inspiratie zoeken voor een tuinhekje...

Bij deze een paar voorbeelden. Boeren zijn best ceatief met hout.

Van dat hele stikstof en ammoniak gebeuren snap ik niets, iedereen praat naar zijn eigen straatje. Maar dan hou ik me toch maar aan het gelijk van de boeren.

Ze zijn vast ook slim en creatief genoeg voor het vinden van een oplossing voor dit probleem, in samenwerking met mensen die er voor doorgeleerd hebben.

Ria Zondag 20 Oktober 2019 at 6:16 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Ik heb het niet zo op de boeren, ze jammeren altijd en krijgen altijd hun zin. De veestapel moet gehalveerd en wel zo snel mogelijk.

Renesmurf, (URL) - 20-10-’19 21:49
Jan K. alias Afanja

Je hebt daar een mooie collectie hekjes weten te verzamelen. Ik houd wel van hekken, met een voorkeur voor de oude houten boerenhekken. Ik moet daar zelf ook weer eens wat mooie exemplaren van opzoeken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-10-’19 00:18
Sjoerd

Een nieuwe rage, tuinhekjes…

Sjoerd, (URL) - 21-10-’19 08:38
Irene

Ja joh, we kunnen toch niet overal verstand van hebben? Ik wacht ook maar met een mening tot de deskundigen het uitgevochten hebben en die weten het nog niet zo precies allemaal. Eh, … heb ik de indruk. Weet ik veel.
Schilderachtige hekjes, maar ik heb in de praktijk liever die goed gesmeerde niet scheefhangende gemakkelijk open en dicht gaande hekken hier bij ons ;-)

Irene, (URL) - 21-10-’19 10:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.