Flauw

Herfst in de Bermweg en nu staat mijn pompoen er nog niet eens op.

De week begon met regen, bah... we kwamen niet ver vanmorgen. Vanmiddag was het grotendeels droog, lekker gewandeld al werd het steeds natter.

'Wat kan ik voor je doen' vroeg de dokter, 'tsja die ene hechting moet eruit en misschien is de uitslag er al...' ik wist wel dat de assistente dat ook kan maar de dokter van anderhalve week geleden had gelijk een nieuwe afspraak gemaakt, eigenlijk vond ik het ook een beetje lullig, ik had graag een flinke puist tevoorschijn getoverd of iets anders bloederigs of jeukerigs, maar dat had ik niet en om nu te gaan lopen zeuren over dingen die me dwars zitten... daar heeft elk mens er wel een paar van.

Ik kookte vandaag volgens het recept van Irene om nog even in vakantiestemming te blijven.

IenR zijn vegetariers, maar preistampot vinden wij ook heel lekker alleen doe ik het altijd met gehakt en knoflook, maar de boursinversie leek mij ook erg lekker. Heerlijke prei gekocht vanmorgen, supervers en groot! In het vergiet zit één prei en het was heerlijk zacht, geen dikke stok in het midden zoals zo vaak.

Nu ja ik heb gekookt, ik vond het lekker Irene!, maar meneer mijn man vond het te flauw en ik had er al extra peper op gedaan. Hij ziet maar hoe hij het redt tot morgen met zijn maag, dat zullen wel extra stroopwafels worden, van mij krijgt hij niets meer, mijn buikje is rond!

Ria Maandag 21 Oktober 2019 at 6:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Francien.

Alleen prei, aardappels en wat boursin vind ik ook wat flauw smaken. Doe in elk geval wat azijn bij de prei.Geraspte oude kaas, en ja toch nog gehakt, die ik pittig kruid met wat loempia saus.
Maar wij zijn dan ook geen vegetariërs. We eten ongeveer drie keer in de week vlees.

Francien., - 21-10-’19 19:42
ria

Het was best lekker hoor Francien, maar ja jouw versie is weer een heel andere, oude kaas klinkt ook goed Irene ;-)

ria, (URL) - 21-10-’19 19:45
Renesmurf

Ik neem meestal magnetronmaaltijden van de groentezaak beneden, lekker en makkelijk. Het weer is herfstig, en daar hou ik niet van.

Renesmurf, (URL) - 21-10-’19 22:10
Irene

InR tellen niet echt als vegetariërs, want gemiddeld 1 x per maand vlees, meestal bij anderen of in restaurant. Daar doen wij niet flauw over ;-) Dit mag eigenlijk geen recept heten, het is gewoon aardappels prei en boursin als ik geen tijd heb voor een ‘culinair hoogstandje’. Zelf vind ik het zout genoeg maar als Joop stroopwafels toe wil, mag hij :-D

Irene, (URL) - 21-10-’19 22:33
Sjoerd

Ik hou het vandaag op bonensoep… Lekker stukje stokbrood erbij.

Sjoerd, (URL) - 22-10-’19 06:32
Dhyan

Goed zo, discipline bijbrengen die kerels.

Dhyan, - 22-10-’19 10:12
ria

:-D :-D

ria, (URL) - 22-10-’19 10:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.