Terug bij af

Sinds vorige week tobt Joop weer met zijn voet en altijd denkt hij dan het eerst aan jicht en begint aan de ontstekingsremmers, dat helpt meestal direct, maar dit keer niet en dan ben je zo een paar dagen verder.

Vrijdag terug naar de dokter, Joop had al een vermoeden en de dokter bevestigde dat, zijn nieuwe schoenen zijn niet goed. De zool loopt iets rond, dat zagen wij in de winkel al de verkoper wees er ook op, goeie schoenen voor de plaat die erin moest wat toen ook gebeurde daar bij Donkersloot. nog geen maand geleden.

Die ronde zool blijkt ondanks de plaat toch teveel de gewrichten te belasten. Ik ben benieuwd, morgen weer naar Goes en ik denk toch voor weer nieuwe schoenen. Dat wordt dan een lastig verhaal want veel keus hebben ze daar niet en zeker niets leuks. 

Lekker weer vandaag, fijne rondjes gedaan. In de auto toen ik een paar boodschappen deed, raakte ik in de war, ik wist niet of die klok al gelijk stond en begon te twijfelen. Didi haar maag zei om vier uur dat het vijf uur was en ik was aan een wijntje toe, wat een toestand toch altijd en ik was al langer blijven liggen vanmorgen.

Ria Zondag 27 Oktober 2019 at 4:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Voor mij mogen ze de tijd voor altijd vastzetten op wintertijd… Wat zonde nou, het ging zo goed met Joop…

Sjoerd, (URL) - 27-10-’19 21:54
Jan K. alias Afanja

Balen dat Joop weer last krijgt.
Ik vrees, dat het dan toch tijd wordt om een concessie te doen: goede en goed zittende schoenen zijn uiteindelijk belangrijker dan ‘leuke’ schoenen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-10-’19 23:33
hanscke

Heel vervelend als de voeten door pijn niet gebruikt kunnen worden. Hopelijk zijn er toch een paar goedzittende schoenen te vinden.
Ik heb een nieuwe oplossing voor de afschaffing zomertijd bedacht. Eenmalig de klok in het voorjaar een half uur vooruitzetten en het daarna nooit meer veranderen. Wordt er aan heel veel wensen tegemoet gekomen. En het blijft in de zomer toch behoorlijk lang licht en in de winter wordt het maar een half uurtje later licht en blijft het ‘s avonds ook een half uurtje langer licht. Het ei van Columbus.

hanscke, (URL) - 28-10-’19 20:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.