Vroeg en lang

Vroeg op vanmorgen. Joop moest om half acht al in Zierikzee zijn voor zijn tweede staaroperatie. De foto's maakte ik toen ik hem al weggebracht had en daarna Didi uitliet op de dijk. Daarna lekker een bakje koffie thuis en half negen weer naar Zierikzee om hem op te halen. Kwart voor negen kwam hij aanlopen met weer een oogklep op.

We zullen maar hopen dat alles goed is gegaan voorlopig ziet hij nog dubbel.

Vanmiddag heerlijk gewandeld. de bijen vlogen nog dus het was warmer dan tien graden, de foto nam ik vanaf de dijk, die bruine vlekjes zijn bijen :)

Mijn tweede paddenstoelenfoto dit jaar geloof ik, ik ben er ook niet echt naar op zoek en er zijn er in de polder niet zoveel. Volgens mij is dit wel een eetbare al ga ik het niet proberen.

 

Wel weer een lange dag zodoende, Didi stond om vier uur alweer voor mijn neus met een knorrende maag, ik kon het bijna horen.

Oh ja en ook alweer een leuke brief van een 'van Felius' die op zoek was naar peperbollen , logisch dat je dan bij mij terecht komt natuurlijk.

Ria Maandag 04 November 2019 at 5:39 pm | | Standaard

twee reacties

Jan K. alias Afanja

Ik beoordeel paddenstoelen alleen op hun mate van uiterlijk voorkomen, als het om eetbare exemplaren gaat, beperk ik me tot champignons.
Vooral je laatste foto mag er zijn.
Nogmaals beterschap voor Joop, komt vast goed.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-11-’19 00:08
Sjoerd

Ik vind paddenstoelen meestal mooie gedrochten… Succes met het oog van Joop.

Sjoerd, (URL) - 05-11-’19 06:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.