Terugblik

Kijk dat vind ik nu leuk en dat gaat steeds vaker gebeuren natuurlijk. 

Ik had geen foto's gemaakt vandaag, dus ik keek eens in het eerste beschikbare novembermapje en dat bracht me naar 5-11-2003 een prachtige foto van de polder bij Renesse.

In de verte de Rampweg en ik loop in de Lange Moermondsweg, leegte...  Nu is er dit. Daar heb ik vast ook foto's van, maar dat is me nu net weer even teveel moeite om daar naar te gaan zoeken.

In het mapje van 6-11-2003 een dag later dus als die hierboven, kwam ik deze tegen, ik weet nog dat ik daar zo gezeten heb, die deuren deed ik niet zo vaak allebei open, maar de zon was al laag natuurlijk. Wel raar vind ik die rieten stoeltjes. Ik heb altijd wel rotan stoelen gehad, maar van deze weet ik niets meer. Ik had toen ook vast hard in de tuin gewerkt, mijn klompen staan er nog.

Vandaag was het niet zo zonnig maar wel heerlijk stil en alweer geen wind. Het oog van Joop is prima en hij is nu met de auto weg, wat eigenlijk de eerste dagen niet mag. Hij heeft wel een inhaalverbod meegekregen.

De zin komt weer een beetje terug, eenmaal bezig is het best lekker. Vanmiddag de tuin alweer gedaan. Die blaren houden me wel zoet, maar ik heb nu ook alles een beetje winterklaar gezet.

En dan ook nog maar een stukje tuin van toen.

Ria Dinsdag 05 November 2019 at 7:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Irene

Ha, een inhaalverbod ;-) Precies zulke stoeltjes hebben wij gehad, het bankje ervan hebben we nog meeverhuisd hierheen maar dat is een paar jaar geleden ingestort. Niet meer aan gedacht tot deze foto.

Irene, (URL) - 05-11-’19 20:38
ria

Best leuk hè af en toe even terug in de tijd. 2003 16 jaar geleden ik was 56! Zo jong nog! Het lijkt echt een eeuwigheid geleden en toch ook weer niet.

ria, (URL) - 05-11-’19 21:04
Jeanne

Bespeur ik een klein beetje heimwee?

Jeanne, (URL) - 05-11-’19 23:16
ria

Een volmondig Nee Jeanne geen sikkepit! Gelukkig maar ;-)

ria, (URL) - 05-11-’19 23:31
Jan K. alias Afanja

Zo af en toe kan het helemaal geen kwaad om eens even pas op de plaats te maken en rustig om je heen te kijken of terug te blikken.
De lucht was toen net zo mooi blauw als hij hier nu is.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-11-’19 08:56
Sjoerd

Time flies. Als je nu alles op een rij zet wat er in al die tijd gebeurd is…

Sjoerd, (URL) - 06-11-’19 16:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.