Zondags

Tekening weer klaar. Het breien wil niet erg lukken met mijn zere schouders, kleuren gaat beter gelukkig.

Op fb kwam ik deze foto tegen van ons durp. Ons huis staat er ook op, benieuwd of jullie het kunnen vinden. Ik heb netjes aan DVDV fotografie gevraagd of ik hem mocht gebruiken en dat mocht.

Ja en nu ik weet dat het erop zit laat ik het ook zien natuurlijk. Toch een mooi maandtotaal dacht ik zo van de gelopen polderkilometers.

Ria Zondag 01 December 2019 at 4:43 pm | | Standaard

negen reacties

Ellen

Zo, toppie, wat veel kilometers heb je gelopen. Dus heeft DIdi ook zoveel kilometers gemaakt ? Denk dat ik weet waar jullie huis staat. Herleid dit uit eerdere foto’s met name het stuk weg met de stenen muurtjes aan beide kanten in combinatie met de kleur en type van jullie huis en mijn nieuwschierigheid natuurlijk. Op de hoogte van de torenspits en dan helemaal naar links. Rijtjeshuizen met een halfgeschakelde
eindwoning. Zwarte streep zijn waarschijnlijk jullie zonnepanelen.
Mag ik door naar de volgende ronde ?

Ellen, - 01-12-’19 19:06
ria

Zeker heeft Didi net zoveel kilometers gelopen als ik, als zij er niet was zouden mijn kilometers ook een stuk minder zijn ben ik bang. Ik zeg nog niks ;-)

ria, (URL) - 01-12-’19 19:08
Heleen

Natuurlijk kan ik jullie huis vinden, dat is niet moeilijk hoor. Mooie foto trouwens!

Heleen, - 01-12-’19 22:12
Jan K. alias Afanja

Respect voor die afgelegde afstand. Daar kom ik net niet aan toe, daarom tel ik ook maar liever niet in kilometers maar in stappen. :-)

Ik heb een tijdlang zitten zoeken, maar ik kan jullie huis niet vinden. Zelfs je kenmerkende stoeptuintje is niet te vinden. Verklap je het wel even in de loop van de week?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-12-’19 22:21
ria

Nee voor jou niet natuurlijk Heleen.
Het stoeptuintje staat er niet op Jan…

ria, (URL) - 01-12-’19 22:23
Renesmurf

Mooie luchtfoto! Wel vreemd eigenlijk om te zeggen, want dat zeg ik bij je eigen foto`s vrijwel nooit, maar die zijn ook altijd mooi hoor.

Renesmurf, (URL) - 01-12-’19 23:16
Margo

Wat leuk zo’n luchtfoto. Zeker een drone. Eh ik heb jullie huis nog niet gevonden, ik zoek nog even verder,

Margo, - 01-12-’19 23:45
John

Geen idee of ik jullie huis kan vinden, ik denk het. Ja, aan zoveel stappen kom ik ook wel denk ik. Soms iets meer, soms iets minder. Ik hoop dat ik het nog red als ik jouw leeftijd heb.

John, (URL) - 02-12-’19 09:13
Sjoerd

Linksboven in de bocht…

Sjoerd, (URL) - 02-12-’19 09:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.