Gewoon niet gewoon

Kijk het vogelhuisje dat ik gisteren kocht, ik heb nog geen vogel gezien, maar dat kan ook aan het weer liggen natuurlijk. Gisteren waren de mussen nog lekker aan het badderen.

Het was heel gezellig met Ina en vanmorgen na de koffie is ze weer vertrokken. Daarna valt er dan een stilte, dan kruipen we alledrie op onze plek om even bij te komen en omdat het zulk vreselijk rotweer was duurde dat eigenlijk de hele dag. Niet dat Ina zo vermoeiend is, we zijn het gewoon niet gewoon.

Tot twee keer toe heb ik me helemaal ingepakt, maar Didi vond het ook niets dus ik kwam niet ver. Vanmiddag leek het even open te breken, maar ook dat duurde niet lang.

Het wordt natter en natter.

Een nieuw kleurwerkje opgezet, een bestellinkje gedaan, een stukje gebreid en een restje gegeten, morgen weer een dag.

Ria Maandag 09 December 2019 at 6:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

negen reacties

Francien.

Het was hier ook natter dan nat. Omdat de schoondochter door haar gehoest een gekneusde rib heeft overgehouden, heb ik aangeboden om i.p.v. maandag en woensdag deze hele week de jongens naar school te brengen. Zij werkt wel gewoon door, maar wordt door mijn zoon gebracht. Ja het is best een taaie. Ik was thuis gebleven om eens beter te worden.
Vanmorgen dus om kwart over zeven al over het bruggetje in mijn super charmante regen cape. Om tien voor acht richting school en om half negen thuis en koffie. En dat ook morgen, woensdag en vrijdag. s Middags haalt Hans ze dan op uit school.
Ach, dan waardeer je het uitslapen weer eens een keertje.
De oudste kleinzoon van negen kreeg als huiswerk topografie mee. Drenthe en Overijssel. Ik bekeek het met verbazing. Al die jaren les gegeven, al die keren de provincies overhoord en ik moet gewoon weer opzoeken waar alles ligt.
Volgens mij komt dat door de Tomtom.

Francien., - 09-12-’19 19:22
ria

hahaha, steek het maar op de tomtom :-D
Nou dat is zeker wel heel vroeg je bed uit en erger nog gelijk een beetje toonbaar zijn. Sterkte hoor. Hopelijk is het morgen weer een beetje droger.

ria, (URL) - 09-12-’19 21:23
Sjoerd

Ik ben vandaag lekker met de kerstspullen aan de gang gegaan. Buiten was het toch maar bar en boos.

Sjoerd, (URL) - 09-12-’19 21:36
Renesmurf

Hier was het de hele ochtend droog, maar na de middag niet meer, en het werd al snel weer donker.

Renesmurf, (URL) - 09-12-’19 22:19
Ina

Na een paar gezellige, en voor mij :-) rustige, dagen gewoon weer in ons eigen doen. Hier was het gelijk weer druk druk druk.

Ina, - 10-12-’19 00:09
John

Hier was het toch lang genoeg droog en iets wat zonnig om een wandeling te maken. Niet zo lang als normaal maar dat hoeft ook niet. VErder lekker weinig gedaan.

John, (URL) - 10-12-’19 08:08
Jan K. alias Afanja

Vandaag even een onderbreking van dat nare en donkere herfstweer. Maar het ziet er ook voor de komende dagen weer tamelijk bar en boos uit. We zullen het er mee moeten doen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-12-’19 11:46
irene

Is dat een speciaal balkonnetje om van het uitzicht te genieten?

irene, (URL) - 10-12-’19 17:28
ria

Dat zou kunnen Irene, maar ze kunnen er geloof ik ook het water wat mee regelen, beetje meer open of dicht, dat weet ik nu eigenlijk niet eens zeker.

ria, (URL) - 10-12-’19 18:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.