Groen bezig

De groene kliko was aan de beurt vanmorgen, dus het was best een goed plan nog eens even wat blaren te verzamelen na de wind. De nu nog kleine bomen op de dijk zijn aan het uitvallen, dat wordt wat als ze later groot zijn. Ik kijk ernaar uit!

Het was koud maar al doende werd ik toch lekker warm en van het één kwam ook weer het ander. De tegels achter werden glad, je moest echt oppassen met lopen, dus best gevaarlijk. Joop haalde azijn en ik maakte ondertussen het afvoergootje schoon. De azijn mengde ik met heet water en sop en nog een beetje Blue Wonder, als je er maar genoeg in doet werkt het allemaal het best denk ik zo.. En dan maar vegen tot je er bijna bij neervalt. Ik heb nog maar een klein stukje gedaan, wel het ergste stukje, binnenkort als de zon weer eens schijnt nog eens een stukje, enzovoort.

Vanmorgen en vanmiddag lekker gelopen, de boeren rauzen weer door de polder met peeën, suukerpeeën, winterpeeën, alles moet eruit voordat de hemel weer openbreekt.

De kerstman heb ik samen met zijn ballen en wat lampjes opgesloten op zolder.

Ria Dinsdag 10 December 2019 at 6:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

Ik ben helemaal klaar voor de kerst… Voor ons morgen het restvuil, en dat staat al aan de straat.

Sjoerd, (URL) - 10-12-’19 22:56
Renesmurf

Mooi gebit heeft ie, en mooie ogen en lippen. Hier bleef het vandaag droog, de hele dag, en dat is ook wel eens fijn.

Renesmurf, (URL) - 10-12-’19 22:57
John

Ik vind het dus helemaal nog niet koud. Wel erg winderig de laatste dagen, wat Bentley dus enorm leuk vindt.

John, (URL) - 11-12-’19 09:36
Jan K. alias Afanja

Hier is van kerstsfeer nog volstrekt geen sprake. Maar dat ho4eft ook nog niet, want het duurt nog twee weken tot Eerste Kerstdag. Tijd zat dus. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-12-’19 10:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.