Holi>>exam

Wat een knapperd is het geworden hè en nu ook nog geslaagd!

Gefeliciteerd Rabin!

Hij is klaar aan de universiteit en kan nu gaan solliciteren. Er zijn veel gegadigden voor de functie van weg- en waterbouw engineer bij de overheid die hij op het oog heeft. Over drie maanden moet hij daarvoor een toets afleggen. Eerst maar eens vakantie vieren denk ik.

Nu zijn zusje nog! 

Niks an vandaag, het was vooral nat.

Ik deed nog maar eens een boodschap of wat met in mijn achterhoofd, dan heb ik dat alvast maar in huis. Vanavond bakte ik pannenkoeken, voor de verandering eens het halve pak, met dank aan Ina, want dat kon ik zelf niet verzinnen en je bent ook veel sneller klaar.

Verder stalde ik mijn poppetjes weer eens uit, ik kwam ze tegen op zolder en vond dat ze wel weer een plekje verdienden. De hele middag heb ik lopen verzinnen waar ze in Scharendijke ook alweer stonden en ik kwam er maar niet op, dat vond ik zo raar! Ik vroeg het aan Joop maar die wist het ook al niet, 'niet belangrijk' was zijn antwoord, maar even later schoot het me opeens te binnen! 

Ria Vrijdag 13 December 2019 at 5:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

negen reacties

irene

Dat is toch een punnikklosje daar, derde van rechts?

irene, (URL) - 13-12-’19 21:44
irene

O nu zie ik er nog meer of ligt dat aan mij? Is dat erg, als je overal punnikklosjes gaat zien, teken dat de ouwe dag toeslaat?

irene, (URL) - 13-12-’19 21:47
Sjoerd

Tjonge wie had dat ooit gedacht dat hij zou slagen aan de universiteit… Inderdaad eerst even vieren. En nat was het hier ook, heel nat…

Sjoerd, (URL) - 13-12-’19 22:03
Renesmurf

Ja, soms weet je dat je iets weet maar weet je het even niet, dat heb ik ook wel eens. En af en toe zet ik dingen anders neer, en zo blijft men bezig. Leuk bezig.

Renesmurf, (URL) - 13-12-’19 22:10
irene

En hartelijk gefeliciteerd Rabin.
(was het belangrijkste vergeten)

irene, (URL) - 13-12-’19 22:13
Ellen

In Garderen ook de hele dag regen. Maar het schoonmaakvirus kwam hier vandaag binnen doordat ik gisteren je blog las. Keukenkastjes van binnen en buiten gesopt.

Ellen, - 13-12-’19 22:20
ria

@Irene: Ja er staan een paar punnikklosjes tussen (3), dus je mankeert niets hoor, wel eentje dat ook tegelijkertijd een poppetje is, twee eigenlijk, maar eentje is weer niet beschilderd :-D

@Ellen: Oh wat fijn! Altijd leuk als mensen geïnspireerd raken door mij, wat dat dan ook is ;-)

ria, (URL) - 13-12-’19 23:16
Jan K. alias Afanja

Wat een leuk alternatief kerstgezelschap heb je uitgestald. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-12-’19 11:07
John

Dat was een leuke opleiding, die heb ik ook, alleen dan hier gehaald. Het weer is een beetje prut maar dat is niet anders. Bentley wilde er door dus ik ook.

John, (URL) - 14-12-’19 16:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.