Emmers ladders

Het duurt lang bij Photobucket, mailen heeft geen zin, het is voor mij ook niet zo'n ramp want dan zoek ik gewoon een ander emmertje, maar het is leuker als de foto's het wel doen natuurlijk.

Het was weer een natte boel vanmorgen waardoor het ochtenrondje erbij inschoot. 

De hondenbrokjes en stokjes zijn nu ook ruim op voorraad en ook de nootjes zijn aangevuld, het is natuurlijk wel zo dat het ook sneller op gaat als de voorraad groter is, pak nog maar maar een zakje (ik), of een koekje (Joop), we zijn best snoepers.

De bijen moesten verzet worden, de boer moest vanwege de nattigheid over het andere dammetje om zijn mest uit te rijden. Zo'n kast is best onhandig en zwaar om te verzetten. We deden het samen, het gat was dichtgeplakt zodat ze er niet uit konden, wel zo veilig.

Joop kreeg van de dokter een spray voor onder zijn tong voor als hij niet goed wordt en er komen ook nog pillen aan die moeilijk te krijgen zijn waardoor zijn bloedvaten open gaan staan of zo, zonder dat ze weten of er ook maar iets aan de hand is, ik vind dat heel raar. Als nu alle onderzoeken goed zijn bij de cardioloog, dan lijkt mij dat het toch in elk geval redelijk gaat met dat hart en dat hij gewoon tot 3 januari zonder extra pillen kan.

Drie januari wordt die kransslagader onderzocht. Het wordt weer een leuke jaarafsluiting, er zal eens een keer niets aan de hand zijn. Ik haat december!

Ria Vrijdag 20 December 2019 at 6:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Sjoerd

Dat is nog te overzien tot 3 januari. Mijn vrouw lag destijds van voor de kerst tot na nieuwjaar in het ziekenhuis. Dat is echt minder als je alle feestdagen in het ziekenhuis zit.

Sjoerd, (URL) - 21-12-’19 11:11
John

Ik zou het zelf niet snel doen, pillen slikken als niet bekend is hoe en wat er aan de hand is.

John, (URL) - 21-12-’19 13:52
irene

Eet jij nu die hondenbrokjes van Didi op, nou zeg

irene, (URL) - 21-12-’19 20:50
Jan K. alias Afanja

Dat dergelijke dingen nou aan het eind van het jaar niet eens een paar dagen achterwege kunnen blijven …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-12-’19 21:48
Margo

Ik ook. Nog een week en we hebben de hele heisa weer gehad.

Margo, - 24-12-’19 00:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.