Wild vlees

Ons speciale stukje vlees is in huis, voor Joop zit daar ook hert bij, voor Mir lamskoteletjes en mezelf trakteer ik op een biefstukje. Ik heb er toch ongeveer een kwartier voor in de rij gestaan denk ik, wat een drukte.

Verder kwam Freek gezellig even mijn laarzen met nieuwe hakken brengen en kon hij de wol voor zijn trui weer meenemen. Janny was druk in de weer met appels. Appelcake, appeltaart, appelmoes, stoofpeertjes ook nog, dat krijg je als je vier kinderen met de nodige aanhang hebt. Negentien man sterk geloof ik, maar dit keer niet meer bij haar.

Het is raar weer, het ene moment lijkt het voorjaar en het andere loop je weer in de regen. Gelukkig kon ik nog wel een droog rondje doen vanmiddag.

Nog steeds geen foto's maar in de app op mijn telefoon zie ik toch dingen veranderen, het lukte zelfs al een foto te uploaden al zie ik niet waar hij gebleven is. Verder ook geen foto's gemaakt vandaag, deze zijn van gisteren.

De hertjes waar Didi altijd even bij wil kijken, ze vindt ze erg interessant vooral als ze gaan lopen met hun houterige poten.

Zijn ze niet om op te vreten?

Eet smakelijk!

Ria Dinsdag 24 December 2019 at 6:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ik was vandaag en gisteren nog werken, de klus moest af, en dat is gelukt. Helemaal geen voorbereiding gehad op de kerstdagen en ik val er morgen meteen in, ook wel eens leuk. We gaan fonduen.

Renesmurf, (URL) - 24-12-’19 22:58
Dhyan

Ja daar heeft Joop het van natuurlijk, fijne feestdagen.

Dhyan, - 25-12-’19 09:02
John

Zo groot zal het hier nooit worden en dat is ook niet erg. Die wilg heeft ook al weer gloed.

John, (URL) - 25-12-’19 09:08
Ellen

Zo, dat klinkt goed. Je hebt er een heerljjk keuzemenu van gemaakt. Eet smakelijk en fijne dagen.

Ellen, - 25-12-’19 09:41
Jan K. alias Afanja

De kerstsfeer wil niet echt komen met dit weer dat eerder aan maart doet denken dan aan eind december. Maar we komen de dagen wel door hoor. Aan wild wagen we ons hier niet, maar een lekker stukje rollade gaat er ook wel in.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-12-’19 12:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.