Kort en lang

Slecht geslapen afgelopen nacht, gelukkig lukte het de laatste paar uur nog wel, maar ja echt uitgerust ben je dan toch niet en bovendien heel de dag erg kouwelijk.

Wel een rondje gedaan vanmorgen en vanmiddag had Didi de regie, ze was het vooral niet eens met mijn keuzes, ik had een kort rondje in gedachten, maar bij elke kruising ging die kop een andere kant op, hoezo kort rondje! Dus gaf ik er maar aan toe, het was ook wel lekker en droog en misschien goed voor de nachtrust.

Eind van de middag gezellig een nieuwjaarswijnte gedronken met Heleen en Johan.

Straks weer lekker slapen en morgen gezond weer op.

Ria Zondag 05 Januari 2020 at 7:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Renesmurf

Flink wandelen is altijd fijn, want nu kan het nog. Ik werd om half zes wakker geknald door hevig vuurwerk en kon daarna de slaap niet meer vatten. Want even later kwam iemand het Marktplein schoonvegen, in een luid wagentje.

Renesmurf, (URL) - 05-01-’20 22:50
Sjoerd

Lekker uitwaaien zal zeker helpen als je niet kun slapen…

Sjoerd, (URL) - 06-01-’20 06:28
Jan K. alias Afanja

Na een lange wandeling en een lekker wijntje heb je afgelopen nacht vast beter geslapen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-01-’20 10:43
Margo

Wat vervelend met dat gedoe met Photobucket. Ik heb op mijn blogs de foto’s op mijn eigen site staan, geen afhankelijkheid. Kan evengoed fout gaan natuurlijk, ik heb niet de illusie dat wat online staat daar eeuwig blijft staan. Hoe doe je dat nu met je foto’s plaatsen?
Ik ben erg blij dat al het gedoe weer voorbij is en we allemaal weer ‘normaal’ doen. En prachtig weer vandaag dus je zult lekker kunnen wandelen!

Margo, - 06-01-’20 12:18
ria

Ik zet ze nu bij Pivot, die mogelijkheid is er gewoon ik weet alleen niet hoeveel ruimte ik heb, maar ik denk dat ik voorlopig wel even door kan. Als Photobucket weer zou werken plaats ik ze daar weer gewoon, of een beetje om en om. Ik kan wel een nieuwe map aanmaken alleen kunnen er nog geen foto’s in. Ik wacht nog even af. Misschien volgende week als het nog niet goed is nog eens een mail.

ria, (URL) - 06-01-’20 12:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.