Bloed an de peale

'Niet schrikken morgenochend', zei Joop toen bleek dat ik nog wakker was. Hij was op stap geweest voor de duiven en was gestruikeld met van alles in zijn handen, jas, tas, telefoon, bril op zijn hoofd... en die was kapot, jammer maar helaas. De nieuwe is alweer besteld, het was juist zo'n fijn montuur maar dat was er nog gelukkig, want deze had hij nog maar net twee maanden..

Goed afgelopen zodoende, voor hetzelfde geld ligt je schedel in tweeen om maar eens iets leuks te noemen. We gingen slapen en vanmorgen bekeek ik het eens goed, het viel wel mee vond ik, maar in de loop van de dag wordt het toch steeds blauwer.

Laatst heb ik me aangemeld bij Suver Nuver en ik kreeg een proefzakje. Er zat een soort pasta in dus ik dacht, het is zalf, ik smeerde het eens op mijn neus en dat doet mijn neus best goed. Ik heb er niet bij stilgestaan dat de kokosolie die als basis dient hard wordt en het dus gewoon de basisolie was die ik kreeg toegestuurd. Het werd ook gelijk heel dun op mijn neus. Morgen eens beginnen om het in te nemen, want dat was de bedoeling. Pijntjes weg, lekker slapen, geen winterdip meer, er zijn veel mensen die er baat bij hebben en het is toch het proberen waard.

Ria Woensdag 08 Januari 2020 at 5:50 pm | | Standaard

drie reacties

John

Oh, gelukkig niets gebroken verder qua botten dan. Een mens kan raar vallen tijdens het struikelen.

John, (URL) - 09-01-’20 09:19
Sjoerd

Het zit ook niet mee met Joop… Het wordt tijd dat hij zich realiseert dat hij geen 20 meer is.

Sjoerd, (URL) - 09-01-’20 09:23
Jan K. alias Afanja

Die Joop toch …gelukkig is het goed afgelopen. Toch maar wat extra voorzichtig zijn in het vervolg, lijkt me zo.
Zonder mijn mediwiet zou ik er vermoedelijk een stuk minder florissant bij zitten dan nu het geval is.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-01-’20 09:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.