Tijdverdrijf

Mijn breiwerkje ligt er al dagen onaangeroerd bij, ik heb geen zin.

Bij Joop wordt het al minder, het is bijna over zegt hij, maar vandaag lek ik aan alle kanten, wat een armoe, maar het ziet er naar uit dat het een korte hevige verkoudheid is. Keelpijn is al over het zijn vooral niesaanvallen, en lekkages.

Wel een rondje in de mist gelopen natuurlijk, dat moet nu eenmaal.

Vanmiddag dacht ik dat het misschien makkelijk is elke dag dezelfde dag van alle voorgaande jaren bij te werken met de foto's en ik begon eens. Maar ja dan dwaal je af, best leuk natuurlijk als je toch niets te doen hebt, dus ik kwam niet ver.

Deze kwam ik ook tegen, ooit op zoek naar Opa Kip, en dan vraag ik me af 'zou hij nog lezen?'... 'born in 1950'  betekent jonger dan ik. Of zou hij me inmiddels zat zijn geraakt.

En dan Jules. Zulke mooie liedjes!

En nog eentje met beeld, ook zeker de moeite van het beluisteren waard.

 Jules de Corte mag nooit vergeten worden, net zomin als Drs.P. allebei leuke sites.

Ria Dinsdag 21 Januari 2020 at 4:22 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Heleen

En laat ik daar nou helemaal niets aanvinden: noch aan Jules de Corte, noch aan Drs P. Gelukkig hebben we allemaal een andere smaak en niet alleen wat betreft muziek!

Heleen, - 21-01-’20 20:31
ria

Dat verwondert me niets hoor Heleen het is ook niet zo dat ik ze elke dag draai of de liedjes uit mijn hoofd ken maar het zijn wel twee hele bijzondere liedjesschrijvers of hoe je het noemen wilt, ik vind het kunstwerkjes op zich. Bijzonder dus, allebei!

ria, (URL) - 21-01-’20 20:59
Sjoerd

Jawel hoor Jules hoor ik graag nog eens af en toe. Drs P.vind ik ook minder.

Sjoerd, (URL) - 21-01-’20 21:17
John

Mijn buren zijn ook erg verkouden. De buurman had het vermoeden dat ik ook ziek zou worden nu ik even bij ze was komen kijken maar het zal hopelijk loslopen.
Beterschap!

John, (URL) - 22-01-’20 07:13
Jan K. alias Afanja

Hè bah … achter Jules de Corte komt ineens die nare tronie van Thierry Baudet tevoorschijn. De liedjes waren mooi, maar dit bederft het dan toch even wat. Niet dat jij daar wat aan kunt doen natuurlijk … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-01-’20 11:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.