Over de datum

Deze bollen zijn vast over de datum, geen vogel die er op af komt, morgen gaan ze in de kliko. Het kan ook zijn dat ze aanvoelen dat ik het onzin vind dat gevoer zolang het niet vriest. Ik zie wel regelmatig een roodborstje in mijn vierkante centimeter grond scharrelen, zo hoort het. Ik heb nu wel een vogelhuisje aangeschaft maar dat is echt alleen vooral voor hongerwinters.

Lekker gewandeld.

Mijn wandelgrafiek van december. En dan vraag ik me af wat er de negende aan de hand was... nou toen was het gewoon niet gewoon  maandag, nat, koud en even bijkomen. De 28ste gingen we naar Nijkerk en de derde was het prachtig weer!

Ria Zondag 26 Januari 2020 at 6:20 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Ik wacht tot het voorjaar voordat ik opruiming ga houden in de voedertuin…

Sjoerd, (URL) - 26-01-’20 20:23
Ellen

Geen wonder als die kat er nog steeds zit.

Ellen, - 26-01-’20 22:42
Ellen

Sorry, ging hier wat fout. Hier wel veel vogeltjes op de pinda en vetbollen en ook in de struiken en bomen in onze tuin. Ook de nestkastjes worden druk bezocht in de tuin.

Ellen, - 26-01-’20 22:46
John

Ze zeggen juist dat je het hele jaar door kunt voeren.

John, (URL) - 27-01-’20 09:02
Jan K. alias Afanja

De vogeltjes komen deze ‘winter’ prima door zonder dat ze bijgevoerd. Maar ik hang af en toe toch weer wat nieuws op, het brengt wat leven in de tuin en het biedt weer wat fotokansen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-01-’20 10:54
Janny W

Ook vogeltjes zijn kieskeurig had vorig jaar ook vetbollen die zaad schoten ,de vogels bedankten voor de eer,nu pinda’s en zonnebloempitten dat blijkt een feestmaal.

Janny W, - 27-01-’20 14:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.