Vaag

Nachten wakker liggen en leeuwen en beren zien, dat is mij niet onbekend. Overdag ziet alles er dan plotseling weer een stuk lichter uit. Niet dat de zorgen dan ook voorbij zijn, maar wel beter te overzien.

Nu is dit wel weer een beetje vaag, maar dat zijn jullie wel van me gewend. Het is voor mij belangrijk dat iedereen weet waarom ik zo loop te geeuwen. Zorgen. Zoals zoveel mensen die hebben. Ik besef maar al te goed dat ik heus niet de enige ben.

Een paar boodschappen gedaan op Scharendijke en maar eens wat tulpen gekocht, de eerste van dit jaar, mooie paarse. Lekker gewandeld de zon scheen en de wind was gaan liggen.

Straks de eerste fotocursusles, vandaar dat ik een beetje vroeg ben. Ik heb er totaal geen zin in... maar dat vertel ik morgen wel weer.

Ria Woensdag 05 Februari 2020 at 3:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

Dat wordt gewoon leuk, dat zul je zien.

Sjoerd, (URL) - 05-02-’20 22:08
Renesmurf

Ja, het leven zit er vol mee, maar gelukkig ook nog leuke dingen!

Renesmurf, (URL) - 05-02-’20 23:18
John

Ja, hier ook zorgen genoeg alleen slaap ik meestal; wel redelijk. Vaag zijn is normaal op je weblog. Je wilt en kunt niet alles schrijven.

John, (URL) - 06-02-’20 08:20
Jan K. alias Afanja

Zorgen hebben we helaas vrijwel allemaal op z’n tijd, maar ik lig er gelukkig maar zelden echt wakker van.
Ik ben benieuwd hoe het eerste deel van je fotocursus is bevallen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-02-’20 13:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.