Geen schade

Het huis staat nog, de boom bij de buurvrouw ook en bij ons is er behalve de bezem ook niets van zijn plaats gewaaid. Ik vond het nogal meevallen en bovendien heb ik heerlijk geslapen, binnen was er niets van te merken. Wat een hoop drukte weer en natuurlijk is het goed om te waarschuwen, maar je kon geen radio of tv aanzetten of het ging erover.

De rust is weergekeerd, al hebben we nu last van de naweeen, want hoeveel omgewaaide bomen, schuttingen en weet ik wat niet meer kunnen we vinden. Ik heb in Zonnemaire behalve een afgewaaide tak niets gezien. Vandaag Neeltje dicht vanwege springtij, ik zei het nog en het is goed dat ze het doen natuurlijk want waar hebben we haar anders voor.

Verder was het heerlijk weer vandaag. Het waaide een beetje, maar het was niet koud, zonnetje erbij, thee met Heleen, lekkers onderweg, wat wil mens en Didi nog meer.

Ria Maandag 10 Februari 2020 at 6:17 pm | | Standaard

vier reacties

Irene

Wat gezellig, als je dicht in de buurt woont, mag je haar gewoon Neeltje noemen.

Irene, (URL) - 10-02-’20 19:36
Sjoerd

Een storm in een glas water op sommige plaatsen. Hier in Limburg hebben vooral wat bomen het loodje moeten leggen. En die vallen dan ook net op auto’s of op het spoor…

Sjoerd, (URL) - 10-02-’20 20:18
Jan K. alias Afanja

Ook hier in het noorden viel het reuze mee. Er zijn her en der wel wat bomen omgewaaid, maar ik heb wel zwaardere stormen meegemaakt.
Voor vannacht en morgenochtend staat voor het Waddengebied een nieuw stormveld op het programma. We wachten het maar weer af.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-02-’20 23:44
John

Tja, dat is tegenwoordig met alles lijkt het wel. Waarom dat gedaan wordt begrijp ik niet zo goed. Ik denk dat we allemaal wel weten wat te doe bij een storm.

John, (URL) - 11-02-’20 08:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.