Overeind

Het gaat goed! Ik ben alweer overeind en zolang ik niet ga zitten is er niets aan de hand, ik kan tillen, bukken, buigen, traplopen, geen probleem. Een hoge stoel gaat ook nog, het ligt eraan hoe lang, maar de bank kan ik beter vermijden.

Ochtendrondje gedaan en omdat ik mijn schoenen toch al aan had, want dat is even een dingetje, gelijk maar boodschappen gedaan, ook al was ik nog niet op mijn fristst. Uit de auto is ook even lastig, maar in de winkel gaat het weer vanzelf. Er lopen 's morgens nog veel meer vrouwen die eruit zien of ze net uit bed komen, ik viel helemaal niet op, ik zag er eentje die erbij liep of ze naar een galavoorstelling moest, die viel veel meer op.

Was ophangen ging ook, koffiezetapparaat ontkalken daar moet je ook even bij blijven staan, eigenlijk hoef je weinig moeite te doen om een beetje overeind te blijven, dat doe ik elke dag! 

Middagrondje gedaan en zonder dat ik er erg in had zat ik ineens weer gehurkt omdat er wat geels blonk. En dat ging ook weer. Zo goed als over dus... als ik nu hier tenminste niet te lang blijf zitten.

Joop gaat ook goed! Uitkijken hoe hij zijn voet neerzet dan is er niets aan de hand. Dinsdag op controle.

Ria Woensdag 19 Februari 2020 at 3:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Ellen

Ik ken dat, die rugpijn. Gelukkig niet vaak, vorig jaar door het opbinden van stokrozen. Ik heb dan veel baat bij een warm kersenpitten kussentje uit de magnetron. Maar gelukkig zijn jullie aan de beterende hand.

Ellen, - 19-02-’20 18:47
Jeanne

Goed om te horen.

Jeanne, (URL) - 19-02-’20 20:00
Sjoerd

Alles sal reg kommen…

Sjoerd, (URL) - 19-02-’20 21:40
Jan K. alias Afanja

Allebei wat rustig aan en oplettend blijven, dan komt ‘t vast weer goed.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-02-’20 23:55
John

Als je rustig aan doet maar blijft bewegen komt het meestal wel goed.

John, (URL) - 20-02-’20 08:52
hanscke

Tja, we zullen er mee moeten leren dealen, dat we van tijd tot tijd een pintje hier of daar gaan voelen.

hanscke, (URL) - 20-02-’20 23:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.