Dinsdagdingen

Vanuit de verte dacht ik al, ik mis wat, er is iets weg en ja hoor eenmaal dichterbij vielen de afgezaagde takken wel op. Het is netjes gedaan vind ik, volgend jaar zie je er niets meer van en hij staat wel een stuk steviger.

Wat een rotweer vandaag, regen en nog eens regen, virus en nog eens virus, ziek word je ervan.

Gelukkig was mijn bril klaar, nee geen foto natuurlijk, ik zou niet durven, maar hij kijkt goed en omdat ik zodoende toch even naar Zierikzee moest nam ik twee horloges mee voor nieuwe batterijtjes. Ik stapte de eerste de beste juwelierszaak binnen, de juffrouw was ramen aan het zemen. Ze kwam naar me toe en vroeg wat ik bliefde, twee nieuwe batterijtjes graag, zei ik. Ze liep weg en kwam terug met zo'n reparatiezakje... 'Oh kan ik er niet op wachten', vroeg ik. 'Als u een kleine boodschap heeft over een kwartiertje, twintig minuten...' 'nou nee hoor dan neem ik ze gelijk maar weer mee' en weg was ik. 

Ik liep even door naar mijn vertrouwde winkeltje, spijt dat ik dat ook niet gelijk gedaan had natuurlijk. Ik legde mijn horloges op de toonbank en vroeg, heb je misschien twee nieuwe batterijtjes, 'dat za toch wè', grapte ze en liep naar achteren met mijn Swatches, vijf minuten later deden ze het weer. Jech is the best!

Breiwerkje opgepakt en eindelijk een pandje klaar van mijn trui, die moet eerst af voordat ik aan die van Joop begin.

Ria Dinsdag 10 Maart 2020 at 6:51 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

acht reacties

irene

Toch wel een foto op Facebook dan mag ik kopen, voor de intimi als het ware :-D

irene, (URL) - 10-03-’20 19:51
irene

Mag ik Hopen :-$

irene, - 10-03-’20 19:51
ria

http://riavanfelius.nl/archive/2020-02-2..

Hij staat al daar Irene

ria, (URL) - 10-03-’20 21:32
Ellen

Kale bomen zijn soms net kunstwerken. Wij kijken uit op een bomenrij van oude eiken. Geniet daarvan het hele jaar door. Ook hier heeft het de hele dag geregend. Ik hoop wel dat het virus te stoppen is. Een nichtje van mij heeft inmiddels wel 3 collega’s op kantoor in Barneveld met dit virus. Dus wel mijn voorraadje zeep en papieren zakdoeken aangevuld.

Ellen, - 10-03-’20 22:50
Renesmurf

Ja, de ene zaak is de andere niet, het kan verkeren.

Renesmurf, (URL) - 10-03-’20 22:59
Sjoerd

Je kunt in ieder geval weer zien hoe laat het is.

Sjoerd, (URL) - 11-03-’20 08:41
John

Hier heeft het nog heel de nacht doorgeregend en er schijnt nog meer te komen. Ik zeg het niet snel, maar ik ben die regen nu wel beu.

John, (URL) - 11-03-’20 08:55
Jan K. alias Afanja

Ik vind die boom wel mooi zo.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-03-’20 21:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.