's Morgens in de vroegte

Erg vroeg wakker vanmorgen want ik had me halverwege de nacht gerealiseerd dat ik Didi niet meer had laten plassen nadat ik thuis was gekomen, zo was het wel een erg lange nacht voor haar. Je zal maar nodig moeten plassen.... maar zo zag ze er niet uit hoor toen ik bij haar kwam zo rond een uur of zeven.

Alles was zodoende vroeg en wennen we alvast wat aan de zomertijd die er ook weer aan komt. 

Gelijk na de plas, want voor een rondje vond ik het ook nog te vroeg, om boodschappen. De winkel was nog lekker leeg. Ik hoorde een kwalijk hoestje bij iemand, dat valt nu wel gelijk op. Na de koffie ook nog even naar Zierikzee voor nog een paar boodschappen en Joop voor pasfoto's voor zijn rijbewijs. Nu hebben we voor de komende week wel genoeg in huis. Ik ontzie de drukte toch maar een beetje, maar hamsteren begin ik niet aan.

Oh ja en de fotoles was weer erg leerzaam, we togen donker Zierikzee in met voorzover aanwezig een statief. Ik heb een kleintje, dat vond Joop nog ergens in een laadje. Ik ga er zeker geen kopen, gepland gefotografeer is niets voor mij en dan ook nog met een statief sjouwen... met een groepje.  Het verwondert me nog steeds dat ik niet gestruikeld ben daar op de nieuwe en/of oude haven met alle obstakels en mijn nieuwe bril.

Op de foto hierboven het pas gerenoveerde Mondragon  en hieronder zoals het er in 2009 uit zag.

en het straatje met de zij ingang, nu ook erg sfeervol verlicht. Toch binnenkort nog eens een overdagfoto van nu maken.

Ria Donderdag 12 Maart 2020 at 6:03 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Fotograferen is gewoon leuk toch…

Sjoerd, (URL) - 12-03-’20 22:43
Ellen

Leuk die link naar het hotel. Begrijp wel je keuze van van foto’s maken. Hier was storm Ellen vandaag met vlagen weer terug. Tussendoor zon en later harde hagelbui. Toch lekker kunnen Nordic lopen.

Ellen, - 12-03-’20 22:43
Renesmurf

Ik ben zelf ook al een behoorlijke tijd een beetje verkouden, maar dat wordt nu wat ongemakkelijk, alhoewel ik er alweer bijna af ben. Op naar de lente. En ik moet het theater een tijdje laten schieten.

Renesmurf, (URL) - 12-03-’20 22:49
Jan K. alias Afanja

Ik zou mijn statief niet graag willen missen. Ik heb er zelfs twee, een gewoon lichtgewicht statief en een klein, maar o zo handig tafelstatief. En ook dat wil ik niet kwijt. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-03-’20 12:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.