Ogenschijnlijk

De mensen lijken wel gek geworden. Terwijl er gewaarschuwd wordt de drukte te vermijden, festiviteiten af worden gelast, gaat iedereen wel in de supermarkt lopen graaien, lekker druk, spannend ook, misschien krijg ik het wel.... toch? Beetje dom vind ik.

Wel zag ik vanmiddag ineens Duitse auto's en campers rijden, wat komen die hier doen? Daar ben ik het niet mee eens, waarom mag dat wel? De grenzen moet wel dicht natuurlijk, vooral de Zeeuwse. Bruggen open en waar dat niet kan, slagbomen!

Er was iets vanmogen, de dag begon een beetje in de war, maar de zon scheen al was het nog steeds erg koud en Didi en ik wandelden twee rondes en kwamen zowat niemand tegen, maar dat is eigenlijk altijd al zo.

Er is hier ogenschijnlijk niets aan de hand.

Ria Vrijdag 13 Maart 2020 at 6:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Irene

Duitsers. Haha, mij lijkt dat je beter de Brabanders kunt tegenhouden ;-)

Irene, (URL) - 13-03-’20 20:15
aargh

De Zeeuwse economie blijft gewoon draaien dankzij de Duiters :D
Voor de rest ligt het hele land op z’n gat.

aargh, (URL) - 13-03-’20 20:53
Sjoerd

Ik hoop dat ik morgen nog gewoon boodschappen kan doen, de mensen lijken wel gek…

Sjoerd, (URL) - 13-03-’20 21:26
Renesmurf

Ha, ja, slagbomen. Tja, in één Europa is een ieder vrij om te gaan waar die wil. Het is allemaal niet tegen te houden, maar wel te vertragen, zodat ze meer tijd hebben voor een medicijn.

Renesmurf, (URL) - 13-03-’20 21:47
John

JA, ben het met je eens, Zeeland gewoon dichtgooien. Er zijn zo weinig besmettingen dat kunnen we dan mooi indammen. Die Duitsers komen hier gewoon de boel aansteken. Of ze zijn gevlucht. Merkel zei van de week dat 60 miljoen Duitsers ziek zullen worden.

John, (URL) - 14-03-’20 08:31
Jan K. alias Afanja

Ik zeg maar zo: kalmte alleen kan u redden …
Dat zouden meer mensen moeten doen. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-03-’20 12:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.