Wennen

Onze volgende opdracht voor de cursus is het fotograferen van gebouwen, architectuur, of iets wat erop lijkt, het komt denk ik niet zo nauw als er maar een huis op staat of een gebouw... ik vind het moeilijk, dus ik keek eens op Schuddebeurs daar staan nog wel wat leuke optrekjes zoals dit.

Veel leuker is het eigenlijk om de andere kant op te kijken, maar ja daar loop je ook niet zomaar naar toe, ik niet tenminste. Geen idee wat het is.

Weer een stukje verdop staat dit. Ook leuk, maar dat wordt verbouwd, zakken zand naast de deur een hek, tuin verwilderd. Ik zoek nog even verder.

En als je dan misschien iets leuks gevonden hebt staat er een auto voor de deur, of een lantaarnpaal, een verkeersbord, noem het maar op! Het is echt niet eenvouding en dit is ook niet iets wat ik leuk vind, laat mij maar met lampjes wapperen, of aan bloemetjes ruiken, veel leuker

Vanmorgen vroeg waren we even in Zierikzee, voordat de paaltjes naar boven gingen. Mijn nieuwe bril knelde wat en Joop had ook een boodschap, dat deden we maar eerst.

Vanmiddag werd de bijenkast met inhoud opgehaald, ze waren snel verkocht en krijgen een goede plek. Voor je het weet geef je iemand toch een hand, dat merk je dan pas als je het doet. Het is nog even wennen.

Ria Zaterdag 14 Maart 2020 at 6:06 pm | | Standaard

negen reacties

Renesmurf

Ja, dat handen schudden is sowieso al iets onnatuurlijks, voor mij hoeft dat ook niet zo. Soms doen collega`s het zelfs wel eens. Ik wandel wel graag overal naar toe.

Renesmurf, (URL) - 14-03-’20 20:24
Sjoerd

Haha, ik durf het bijna niet te zeggen, maar trafohuisjes zijn ook een dankbaar onderwerp. En er staat er ene vlak naast je deur.

Sjoerd, (URL) - 15-03-’20 08:23
John

Ik heb nooit graag handen geschud met anderen. Je weet nooit waar die hand geweest is.
Ja, er staat nog al eens een auto of iets anders in beeld.

John, (URL) - 15-03-’20 08:52
irene

En wat is de bedoeling van die gebouwenfotografeerderij? Is dat speciaal moeilijk, technisch gezien? En paaltjes? Wat heb ik gemist?

irene, (URL) - 15-03-’20 10:38
Jan K. alias Afanja

Ik ga voor de eerste foto. Er staat niet alleen een aardig optrekje op, maar je hebt het ook mooi in beeld gebracht. Dankzij de heggen op de voorgrond heb je mooi diepte in de foto weten te leggen.
Het leven zal de komende maanden in meer opzichten dan alleen het handen schudden veranderen, vrees ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-03-’20 10:54
ria

@Irene: Ja dat is best moeilijk en de paaltjes van Zierikzee sluiten de binnenstad af zodat je er niet in kunt overdag met de auto, wel tot tien uur ‘s morgens.

@Sjoed :-D

ria, (URL) - 15-03-’20 14:21
irene

Ja ik vraag maar, ik ben een foto-nul, Roel maakt hier de foto’s.

irene, (URL) - 15-03-’20 17:39
John

Hoi Ria, ik kan met geen mogelijkheid reageren op je blog, gewoon.

John, (URL) - 16-03-’20 08:46
ria

De reacties op het log over Anita had ik uitgezet, op gewoon staan ze gewoon aan hoor.

ria, (URL) - 16-03-’20 11:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.