Tevreden

Aan het begin van de middag deed ik boodschappen bij de Lidl, ik dacht dat het rond die tijd niet zo druk zou zijn. Dat was het ook niet echt, maar toch nog een halfvol parkeerterrein. 

Er stond iemand bij de karretjes, een rij gebruikte en een rij schone, ik had toch voor de zekerheid mijn handschoenen maar weer aangedaan. Ik vond het perfect zo, alle ruimte, lekker relaxed, van mij mogen ze die erin houden.

Op de terugweg reed ik weer eens door Schuddebeurs en wat ik al vermoedde bleek waar, geen enkele auto bij de Hostellerie. Dat was even leuk fotograferen voor de opdracht van de cursus, gebouwen dit keer. Al moeten we even wachten tot Cor met Ona de deur uit is.

Daarna een klein stukje Oostweg, ik vond het koud, straks nog maar een extra rondje.

Joop bracht vanmorgen zijn schoenen in Goes om de metalen plaat eruit te laten halen, dat is nu na de operatie van zijn achillespees niet meer nodig. Het erin brengen krijg je vergoed maar het eruit halen moet je dan maar weer zelf betalen.

Daarna fietste hij een rondje, zoals elke dag. Hij kijkt dan even op Brouwershaven bij de vorderingen van de renovatie van de haven. Het gaat wel goed al zou het fijn zijn als het eens wat warmer werd. Een mens is nu eenmaal nooit tevreden hè.

Ria Donderdag 26 Maart 2020 at 4:45 pm | | Standaard

vijf reacties

hanscke

Het was wel prachtig helder weer, maar de wind was idd wat koud. Toch konden we na gedane tuinarbeid wel een plekje vinden om lekker buiten thee te drinken en nog een stukje te breien. Om kwart voor vijf werd het te koud.

hanscke, (URL) - 26-03-’20 20:21
Ellen

Ook hier vandaag een koude wind, maar uit de wind in de zon was het heerlijk zitten buiten. Hier en daar in het voorbijgaan wat onkruid uit de tuin geplukt en zoals jij al aangeeft “een mens is nooit tevreden” de bovenlaag van de aarde alweer gortdroog, ondanks de vele regen die we hebben gehad.

Ellen, - 26-03-’20 21:00
Sjoerd

Ik ben er vandaag ook lekker even op uit geweest. Het was inderdaad gatverpielekes koud met die oostenwind. Maar verder vind ik het prima.

Sjoerd, (URL) - 26-03-’20 21:29
John

Ik vind het heerlijk al is de wind in de polder goed fris ja. Thuis op het erf is het goed verblijven uit de wind.
Ja, met dat wagentjesbeleid is het in de winkels ook goed te doen.

John, (URL) - 27-03-’20 08:12
Jan K. alias Afanja

De koude wind maakte dat ik gisteren voor het eerst een dag in thuisisolatie heb gebracht. Het is me niet echt goed bevallen. Ik twijfel erover of ik vandaag ook weer in huis en tuin zal blijven of dat ik er straks misschien toch maar even weer uit moet gaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-03-’20 10:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.