Grote schoonmaak

 Het lijkt wel grote schoonmaak in de lucht. Geen vliegtuigstrepen meer, de afgelopen dagen een knalblauwe lucht met heel af en toe iets wazigs, dat was dan als de bezem er even doorheen ging. 

Vandaag een harde koude noorden wind met af en toe wat wolken dat oogt wat vriendelijker maar het is echt vreselijk koud!

Wie weet wat voor goeds deze crisis ons uiteindelijk nog zal brengen, daar ga ik dan maar van uit, dat het even ergens voor nodig was.

 Geen pretje om te wandelen vandaag, je zou er een loopneus van krijgen. Straks nog een klein ommetje en dan hopelijk morgen wat warmer.

 

Ik kijk naar buiten en wat vliegt er...... richting België gelukkig.

Ria Zondag 29 Maart 2020 at 3:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Hier sneeuwde het vanmiddag zelfs…

Sjoerd, (URL) - 29-03-’20 20:49
John

Ik hoorde net twee vliegtuigen vliegen maar kon ze niet spotten. Eergister filmde ik de strakblauwe lucht. Lang geleden dat het er zo schoon uitzag want die gekke mistachtige laag is ook weg.

John, (URL) - 30-03-’20 08:38
Jan K. alias Afanja

Op Schiphol schijnen deze week nog dagelijks vluchten vanuit het zwaar door corona getroffen New York te landen. Naar verluidt worden passagiers niet gecontroleerd, hun temperatuur wordt nog niet eens gecheckt. Schiet mij maar lek … :-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-03-’20 13:44
ria

Alle aandacht is gericht op de zorg en hoeveel ‘gevallen’ er zijn. Zo’n vliegtuig, dat zou toch niet moeten mogen.

ria, (URL) - 30-03-’20 15:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.