Onstabiel

En dan hadden we na de woensdag van gisteren vandaag weer 'gewoon' donderdag.

Joop mailde eens een mail, wachtte op de telefonische afspraak met de chirurg over hoe het ging na de operatie, kreeg tussendoor andere telefoontjes, dus dat was allemaal een beetje rommelig en zodoende lang wachten.

Vanmiddag haalde hij zijn schoenen weer op in Goes en liet gelijk de andere waar ook nog een plaat in zit achter. Dat loopt ineens toch weer anders natuurlijk, maar dat moet kunnen zeggen ze, nu krijgt hij alleen maar last met die plaat erin omdat zijn voet niet goed kan afwikkelen. 

Het is natuurlijk niet zo dat wanneer je geopereerd bent dat dan alles gelijk weer bij het oude is. 

Ik heb goed boodschappen gedaan vorige week, alleen de bananen zijn nog maar op, morgen weer een pizza van de Smisse, dus dan hoef ik weer niet te koken. Nog niet in de winkel geweest van de week.

Al met al zijn we toch een beetje onstabiel Ik was het al, ik ben nu eenmaal snel uit mijn evenwicht en aan Joop merk ik het ook. Hij wandelt nog even een rondje om zijn schoenen te proberen en de corona uit zijn hoofd te laten waaien. We keken net samen naar het nieuws en het gaat echt nergens anders over. Beddentekort, oplopende cijfers, verplegend personeel tekort, rampzalig allemaal, daar worden mensen toch depressief van ook al wandel je je een ongeluk.

Ria Donderdag 02 April 2020 at 3:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Irene

Toch maar blijven wandelen zeg ik, en Didi zegt natuurlijk hetzelfde ;-)

Irene, (URL) - 02-04-’20 19:14
Ellen

Ik doe graag Nordic Walking en loop regelmatig dezelfde route, ca. 6 km, is boerenland met een aantal boerderijen en 2 boerencampings (zijn nu gesloten). Liep vandaag rond het middaguur, 4 auto’s, 5 wandelaars, waarvan 2 met 3 honden en 2 wielrenners gezien. Nemen allemaal gepaste afstand. Geniet dan volop van de natuur, de geurtjes, de kalfjes, koeien, kippen en het ploegen van de akkers. Denk dan wel wat een voorrecht om hier te wonen. Maar als ik de verschrikkelijke gevolgen van het virus dan zie op het nieuws, stemt me dat toch wel droevig en denk dan, we zijn er nog lang niet. Doe ook maar 1 keer per week nu boodschappen en verder blijven we thuis.

Ellen, - 02-04-’20 21:39
Renesmurf

Ja, niet teveel van aantrekken, ze doen net of er niks anders meer is, ik kijk er maar een beetje omheen.

Renesmurf, (URL) - 02-04-’20 23:03
John

Ja, het gaat inderdaad nergens anders meer over. En ook veel tegenstrijdigheden zo nu en dan.

John, (URL) - 03-04-’20 08:39
Sjoerd

Ik kijk al geen nieuws meer, en laat alle berichtgeving links liggen. Een mens zou er depressief van worden.

Sjoerd, (URL) - 03-04-’20 09:22
Dhyan

Helaas is het effect van wandelen maar van zo’n korte duur.

Dhyan, - 03-04-’20 11:00
Jan K. alias Afanja

Dat laatste herken ik helaas ook bij mezelf de laatste dagen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-04-’20 12:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.