Stof en kleur

Het was prachtig weer vandaag en als je een tuin hebt was het daarin goed toeven, want verder mochten we niet veel vanwege dat akelige virus. Niet dat ik veel andere dingen zou doen, maar buiten is het nu wel heel erg stil. Vanmorgen wel gewandeld, maar vanmiddag had ik niet veel zin, wel lekker af en toe buiten gezeten, maar dat moet ook niet te snel gaan natuurlijk. Heb nu alweer een behoorlijk rooie kop.

Verder lekker zitten kleuren, het gebeurde van gisteren is nog niet helemaal uit mijn hoofd, eigenlijk denk ik er heel de dag nog aan, hopelijk zakt het snel een beetje naar de achtergrond.

Vanavond wandelden we nog een rondje, het was prachtig in de polder. Ik kwam twee oudere echtparen uit het dorp tegen, meestel zeggen we dan goeiendag en nog iets over het weer of zo, 'wat een wind hè, of natte boel vandaag!' Tegenwoordig gaan die gesprekjes veel anders, dan wordt er gevraagd van 'hoe is het met jullie? Alles goed?'  'Ja hoor, met jullie ook?' Zulke dingen. En dan hoe raar het is, hoe stil en blauw het is...

Ria Zaterdag 04 April 2020 at 6:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

De luchten in de wereld zijn al lang niet meer zo schoon geweest.

Sjoerd, (URL) - 05-04-’20 09:33
Jan K. alias Afanja

Dat ongelukje zal even tijd nodig hebben om in je systeem naar de achtergrond te worden verdrongen, denk ik.
Ik maak hier ook nog een paar maal per week een ommetje in het buitengebied. Op de plekjes waar ik kom is het normaal gesproken al nooit druk, maar het is er nu echt vrijwel uitgestorven. Het blijft een vreemd gevoel. Maar niet getreurd, de zon schijnt weer volop, het is zomaar weer avond.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-04-’20 10:01
irene

Ik vind het prachtig zo leeg en stil, en dat levert mooie foto’s op ook.

irene, (URL) - 05-04-’20 10:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.