Spinsels

Afgelopen nacht was het moeilijk in slaap komen, maar rond een uur of vier moet het gelukt zijn. Vreselijk! En maar draaien en keren, ik was er vanmorgen toen ik opstond draaierig van en eigenlijk de hele dag niet in mijn goede doen.

Ondat ik geen boodschappen meer on line besteld had moest dat toch nog een keer gebeuren natuurlijk, dus dat deden we vanmorgen gelijk maar. Joop reed vanwege mijn draaierige toestand en het was gelukkig nog niet druk, brood en verse dingen genoeg. We komen de Paasdagen wel weer door.

Didi eet slecht, vanmorgen nog wel haar bak leeg maar vanavond weer niets, misschien straks nog. Onder het wandelen moet ze af en toe kuchen en daarbij verliest ze soms haar evenwicht, ze kijkt dan naar me alsof ze wil zeggen 'wat overkomt me nu' en krabbelt dan gelijk weer overeind.

Verder ligt Ina alweer dagen in het ziekenhuis en mag voorlopig ook nog niet naar huis, dat is een tegenvaller, bijwerkingen van de chemo. Normaal wil je al niet in het ziekenhuis liggen maar nu al helemaal niet natuurlijk, al is ze daar altijd beter onder de pannen dan alleen thuis. Het is niet anders.

Al met al best dingen om wakker van te liggen, het zal heus niet alleen de supermaan zijn geweest.

Wel weer heerlijk weer vandaag. Vanmiddag weer even naar de molen gelopen om te rollen en even in het gras te liggen. Joop fietste eens naar Sirjansland, in één keer zonder te stoppen.

UPDATE:

Ina heeft geen bijwerkingen van de chemo, maar een illius, een darmafsluiting die veroorzaakt wordt doordat de tumor groeit en de dunne darm dichtdrukt.

Ria Woensdag 08 April 2020 at 5:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Het ziekenhuis gun je niemand, zeker niet in deze periode, Maar ook in onze kringen is er iemand op de IC met dat krankzinnige virus…

Sjoerd, (URL) - 08-04-’20 20:33
Renesmurf

Het weer lijkt wel het enige wat nog leuk is deze dagen. Nou ja, het beste er maar van maken, en alles op zijn tijd. Een tante van me heeft onlangs ook best lang in het ziekenhuis gelegen, maar uiteindelijk is ze nu toch weer thuis.

Renesmurf, (URL) - 08-04-’20 23:21
Jan K. alias Afanja

Vervelend allemaal, Ria. Over eventueel besmettingsgevaar in het ziekenhuis zou ik niet teveel in zitten. Het schijnt dat de kans om buiten het ziekenhuis besmet te raken momenteel groter is dan in het ziekenhuis. Desalniettemin sterkte ermee!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-04-’20 10:47
John

Slecht slapen is een crime. Ziekenhuisopname ook in deze tijd. Sterkte!

John, (URL) - 09-04-’20 14:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.