Aan de hand

Het zijn rare tijden. Gisteren had Joop weer net zo'n gevalletje 'aan de hand' als op 1 april. Het duurde maar een paar minuten, hij maakte zich verder geen zorgen en vanmorgen belde hij de huisarts om het te melden en die belde rond de middag terug. Er wordt toch actie ondernomen en komende woensdag al moet hij naar de neuroloog en wordt hij op diverse dingen onderzocht, zoals halsslagader, hersenscan en nog iets, vrijdag is er dan al de uitslag.

Op den duur zou je er een beetje laconiek onder worden, ze zullen wel weer niets vinden, het zal allemaal wel goed zijn, zeggen we dan. Maar ja ik lig er zoals afgelopen nacht behoorlijk wakker van. Dan heb je zitten lezen op het www en daar wordt een mens echt niet vrolijk van.

Vanmiddag een rondje zeedijk gewandeld, er stond behoorlijk veel wind en voor Joop was het dus niets om te fietsen en wandelen is ook geen goed idee nu zijn voet weer opspeelt, dus hij pakte nadat hij onze weer keurig opgelapte auto opgehaald had de scootmobiel voor een rondje door de polder. Ook lekker, misschien toch nog maar even niet verkopen..

Prachtige vergezichten, leeg! Ik kan daar geen genoeg van krijgen ook al is het niet erg fotogeniek misschien volgens velen.

De campings zijn leeg en stil, niet zoals het hoort maar ik vind het niet erg.

Af en toe sta ik even stil om achter me te kijken... 'kom!' roep ik dan en klap een paar keer in mijn handen. en dan zie ik haar aan komen rennen, zoals ze vroeger deed.

Ria Maandag 20 April 2020 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Sjoerd

Ik vind het prima foto’s hoor. Toch niet fijn om te horen dat het met Joop niet zo gaat als dat het hoort.

Sjoerd, (URL) - 20-04-’20 20:10
Jeanne

Ik hou van het Zeeuwse vlakke land! Sterkte met Joop.

Jeanne, (URL) - 20-04-’20 21:20
Dhyan

Het zal wel even duren voordat je het gemis van Didi hebt verwerkt.

Dhyan, - 20-04-’20 22:14
John

Als je op internet op gaat zoeken wat het zou kunnen zijn kun je inderdaad niet goed worden. Sterkte er mee, en hopelijk vinden ze nu iets.

John, (URL) - 21-04-’20 08:18
Jan K. alias Afanja

Om te beginnen sluit ik me bij John aan. Zonder medische kennis is het nooit handig om op zo’n moment te gaan Googelen naar allerlei ziekren en kwalen. Daar kun je je namelijk knap ziek door gaan voelen.
Hopelijk loopt ook dit weer met een sisser af. Maar goed dat er nu toch naar gekeken wordt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-04-’20 09:28
irene

Juist wel fotogeniek, alleen zo vlak, zo plat om in rond te lopen.
Vervelend gevalletje weer. Uitgaan van een goede uitslag maar en niet te veel stressen.

irene, (URL) - 21-04-’20 15:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.