Wankel

Vroeg wakker en tamelijk vroeg aan de wandel. Het is vandaag al twee weken dat Didi er niet meer is en nog steeds zijn er mensen die vragen waar mijn hond is.

Vanmorgen had ik niets bij me, maar ik ben toch van plan altijd iets hondensnoeperigs bij me te hebben. Ik merk nu dat ik zelf ook anders naar andere honden kijk. Ik keek altijd naar Didi wat ze deed en hoe ze reageerde, maar nu die er niet meer bij loopt en ik kom een loslopende hond tegen, wel met baasje, dan vraag ik me soms toch af wat de hond gaat doen, best raar eigenlijk daar heb ik nog nooit bij stil gestaan

Ik ben niet bang, maar als ze naar me toe komen vind ik het wel leuk als ik ze iets lekkers aan kan bieden.

Verder vandaag niet veel gedaan. Het zijn nog steeds rare dagen en nu ook nog een spannende week voor de boeg in verband met het onderzoek van Joop komende dinsdag. Ik moet dan wel rijden want eigenlijk mag hij dat niet eens na een tia, maar ik moet buiten wachten want ik mag niet het ziekenhuis in en als de ader eventueel schoongemaakt moet worden dan moet dat ook eigenlijk binnen twee weken na de tia.

Het stelt niets voor, het is zo gebeurt, het kan zelfs poliklinisch las ik ergens, maar ik ben er toch behoorlijk van uit mijn evenwicht.

Ria Zondag 26 April 2020 at 5:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Mooie foto’s weer vandaag. Ik hoop dat alles goed gaat met Joop.

Sjoerd, (URL) - 26-04-’20 21:51
Renesmurf

Ja, ik kom zelfs nu nog mensen tegen die me vragen naar die herder. En dat mag. Twee weken is niks, twee maanden ook niet. Maar in het leven bestaat alleen het nu.

Renesmurf, (URL) - 26-04-’20 22:48
Margo

Jan moet dinsdag ook naar het ziekenhuis. Het blijft spannend allemaal. Afgelopen week waren we in Erasmus, daar mocht ik mee het ziekenhuis in, dinsdag ook, als ik maar niet hoest of nies. Sterkte.

Margo, - 27-04-’20 01:03
John

Ja, dat is toch allemaal anders. Buiten wachten, geen Didi meer. Met Joop gaat het straks weer helemaal goed.

John, (URL) - 27-04-’20 08:13
 Jan K. alias Afanja

Wat een prachtige foto van die gele kwikstaart!
Het zijn tegenwoordig dan wel standaardingrepen, maar voor de patient en aanhang zijn het toch altijd zaken die onzekerhei met zich meebrengen. En als je dan ook nog eens niet mee naar binnen mag, voelt dat ook niet echt geruststellend.
In elk geval sterkte, zowel vandaag als morgen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-04-’20 13:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.