Afstand houden

Het is vandaag alweer vier jaar geleden dat we verhuisden.

Soms vraag ik me weleens af wat voor impact dat op Didi heeft gehad, zoveel minder bewegingsruimte, maar die beweging heb ik haar toch ruimschoots teruggegeven denk ik dan. Natuurlijk was het wennen voor ons alle drie, we kregen alledrie minder ruimte voor onszelf en Didi geen gras meer om lekker te rollen en een plek om zomaar lekker te liggen kijken naar wat er zoal rondom haar gebeurde, dat was hier niet.

Maar ze was bij ons, dat was wat ze wilde en dus was het goed, ook al was er geen gras.

Voor het eerst sinds drie maanden kwamen Janny en Freek ook weer eens langs, met in acht neming van de anderhalve meter afstand, wat je soms misschien weleens bijna vergeet, maar we deden ons best en we konden lekker buiten zitten. 

Zij zijn behoorlijk voorzichtig, nog steeds, met een werkende zoon in huis en andere kinderen en kleinkinderen die niet bij hun komen maar wel vlakbij wonen, dus zwaaien en even een praatje op afstand kan. Ik had de wc schoongemaakt zodat zij beneden konden en wij boven, dat zijn van die dingetjes waar je dan toch rekening mee houdt.

Het was weer gezellig en we wandelden ook nog een rondje in de zon met een roseetje toe.

Ria Maandag 18 Mei 2020 at 6:54 pm | | Standaard

vijf reacties

Ina

4 jaar alweer!

Ina, - 18-05-’20 20:35
hanscke

o wat fijn even bezoek. Ik spreek uit ervaring. Vorige week hebben wij even bezoek gehad en wat vond ik het gezellig

hanscke, (URL) - 18-05-’20 22:35
Renesmurf

Wat vliegt de tijd ook, ik zit hier ook alweer jaren, en het voelt nog als nieuw. Die anderhalve meter is ook maar een kwestie van je best doen, meer kan niet.

Renesmurf, (URL) - 18-05-’20 23:10
John

Ja, gelukkig kunnen we elkaar zien als we voorzichtig zijn. Tijd stopt niet.

John, (URL) - 19-05-’20 08:08
Sjoerd

met een beetje goede wil kan dat ook best wel. Zeker als het bekenden zijn of familie. Als je je maar aan de regels houdt.

Sjoerd, (URL) - 19-05-’20 10:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.