Jaapje

Gistermorgen voordat Janny en Freek kwamen was er al een vlekje uit Joop zijn rug gesneden, dat vergat ik nog te vertellen, het was een onrustig ding en het werd ook steeds groter, dus weg ermee. Vier hechtingen, best een jaapje en het wordt nu onderzocht .

Er was nog iets dat ik ook vergat te vertellen maar dat is nu weer even kwijt, dat komt ervan.

Vanmorgen vroeg op stap voor een groter rondje. Lekker rustig nog. Ik wandelde naar de zeedijk, waar nu het Grevelingenmeer achter is. Ik hoef dat water niet elke keer te zien, want de dijk is nu ook prachtig, zo'n verscheidenheid aan grassen, bloemen en alles wat er maar de kop op steekt, ik vind het allemaal prachtig!

Er was een oude dorpsgenoot, die een stukje mee opliep met zijn honden zodat we het nog eens over vroeger konden hebben toen we allebei nog op Zonnemaire woonden, heel gezellig.

Even later was er Bram, de ezel van Gerrit. Ik voerde hem sappige grasstengels die aan mijn kant van het gaas stonden en dus veel lekkerder waren.

Er was een reiger....

een familie gans

en nog meer ganzen

Joop ging even op stap voor corona maatregels voor de duiven, die mogen komend weekend ook weer gaan vliegen, want ja ook de duiven mochten België niet in.

HIj keek ook nog bij de bijen, er is nu al behoorlijk wat raat verzameld en daarna fietste hij ook en een rondje naar den Osse.

Wij vermaken ons, al probeerde ik vanmiddag wel een dutje te doen, want afgelopen nacht kwam er van slaap weer niet veel terecht. Soms gaat het weken goed en dan ineens lig je zomaar weer een nacht wakker, gelukkig realiseer ik me dat ik niet de enige ben, maar toch...

Ria Dinsdag 19 Mei 2020 at 7:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zeven reacties

Ina

Dan gewoon ‘ s middags een lekker dutje niks mis mee en je knapt er lekker van op :-)

Ina, - 19-05-’20 20:50
Irene

Hoezo, heerst er dan slapeloosheid bij veel mensen?

Irene, (URL) - 19-05-’20 22:33
Jan K. alias Afanja

Een mooie, gevarieerde wandeling vandaag.
Het slapen is hier ook wel eens beter gegaan dan de laatste weken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-05-’20 01:06
Sjoerd

Het begint langzaam warm te worden in de slaapkamer, dan slaap je ook minder.

Sjoerd, (URL) - 20-05-’20 07:09
John

Ik slaap meestal als een blok, meestal. Onrustige huidplekjes laat ik ook nakijken, maar gelukkig nog maar 2 keer gehad.

John, (URL) - 20-05-’20 08:35
Margo

Ik lig veel te tobben als ik probeer in slaap te komen, dat zit kennelijk in mijn aard. Het helpt me wel om naar lachwekkende filmpjes te kijken voor het licht uitgaat.

Margo, - 20-05-’20 18:06
ria

Jaaaa, dat doe ik ook heel vaak, dat helpt zeker! Joop komt vaak later na mij en als ik dan net weg lig te dommelen maakt hij me soms weer wakker, ook zo vervelend.

ria, (URL) - 20-05-’20 20:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.