Het gaat of niet

Vanmorgen na de ochtendronde eerst het huis eens schoon gespoten. Nu ja schoon... de meeste webben en al het sharastof, of waar het dan ook vandaan mag komen. Dat was vroeger nooit hoor, dat heel je huis onder dat grove zand zat en als het gebeurde stond het waarschijnlijk zelfs in de Zierikzeesche Nieuwsbode. Dit jaar lijkt het wel helemaal raak. Hier tenminste.

Joop is druk met zijn bijen, ik ga het allemaal maar niet vertellen want eigenlijk snap ik er ook niets van, maar vandaag moest er dus het e.e.a. spannends gebeuren. 

Vanmiddag weer maar een rondje, het was heerlijk weer maar eigenlijk was het een dag dat het niet ging, dat heb je soms, de ene dag gaat nu eenaal beter dan de andere en vandaag dus niet.

Ria Maandag 25 Mei 2020 at 5:22 pm | | Standaard

vier reacties

Jan K. alias Afanja

Mooie foto’s van de ook glanzend schone aalscholver, Ria.
Ja, de ene dag is de andere niet. Mijn benen lieten het vandaag wat afweten. Gelukkig was het lekker zonnig weer, en dan vermaak ik me tegenwoordig prima met de salamanders in de vijver.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-05-’20 22:06
Jeanne

Net als Jan dacht ik bij het lezen, maar de foto’s zijn prachtig gelukt!!

Jeanne, (URL) - 25-05-’20 22:23
Sjoerd

met foto’s maken gaat het in ieder geval goed.

Sjoerd, (URL) - 26-05-’20 09:02
John

Ja hier ook, bergen stof en zo, ook de wagen. Het is de moeite niet om hem te wassen want binnen een week ziet hij er weer niet uit. Gave foto’s Ria.

John, (URL) - 26-05-’20 15:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.