Vers van de pers

Vandaag slingerden persten we eindelijk de honingraten eens en naar nu blijkt hebben we daar eigenlijk vooral voor de eerste emmer te lang mee gewacht, er was nu al een deel versuikerd, dus niet meer vloeibaar.

De pers werkt uitstekend. Je doet hem vol honingraat en dan maar draaien tot je niet verder kunt en er een homp was over is.

We waren er best een hele tijd zoet mee en alles plakte weer als vanouds, want er valt eens een druppeltje en dat loop je dan naaar binnen en je moet toch alles weer schoonmaken op het eind. En dat voor nog niet eens een halve emmer. Dat was vroeger wel anders. Maar die tijd had ook zijn minder leuke kanten.

Dat brengt me gelijk bij het volgende. Alle foto's zijn er wel gewoon bij Photobucket alleen zijn ze vaak niet zichtbaar, laden langzaam op, ik heb geen idee wat de reden is. Misschien heb ik te grote bestanden geupload (ja toch maar weer de schuld bij mezelf zoeken natuurlijk) of er staan er teveel, ik zit er natuurlijk alweer een tijdje en misschien laden ze daardoor te langzaam. Ik snap werkelijk niet hoe het komt en contact met hun is moeizaam.

Moet ik dan toch maar veranderen want ik wordt er een beetje moe van dat het gewoon niet goed werkt, ook niet goed voor mijn gemoed, dus daar moet ik wat aan doen.

We stopten met de bijen op doktersadvies vanwege mijn steeds erger wordende allergische reactie.

Update:

Even aangepast vanwege de link die niet werkte en een vraag van mij.

Ria Woensdag 27 Mei 2020 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

irene

Oei je ziet helemaal groen en gespikkeld. Maar goed dat je daar op tijd mee gestopt bent.

irene, (URL) - 27-05-’20 22:31
Renesmurf

Ja, vervelend websitegedoe, hopelijk komt het allemaal weer goed. Uiteindelijk gaat toch alles een keer kapot. Maar nu liever nog niet.

Renesmurf, (URL) - 27-05-’20 22:58
Ria

@Irene, ja maar nu doen we het weer.

Ria, (URL) - 27-05-’20 23:08
Sjoerd

Ik zou eens met je provider gaan praten over webspace. Waarschijnlijk ben je dan beter af en goedkoper uit. En volgens mij heb je daar al 10GB ruimte. Zo doe ik het ook en dat bevalt prima.

Sjoerd, (URL) - 28-05-’20 10:27
irene

Jawel maar jij komt toch niet meer dichtbij de bijen in de buurt?

irene, (URL) - 28-05-’20 13:22
Jan K. alias Afanja

Wat een ellende met dat Photobucket altijd. Ik was al lang overgestapt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-05-’20 14:05
Ria

@Irene. Nee. Ze staan een stuk verderop in een weitje.t

Ria, (URL) - 29-05-’20 10:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.