Armoe

Vandaag kwam Storm eens een inspectierondje doen na de corona toestanden. We hadden gedacht dat hij wel hevig op zoek zou gaan naar Didi, maar nee hoor, hij vond het allemaal best. Behalve dan dat er geen kussen meer te bekennen viel. Wil je even lekker gaan liggen, is de mand weg, onder de trap ook al geen kussen meer, armoe!

We hadden een gezellige dag, want blijven slapen leek ons nog niet zo'n goed idee en achteraf eigenlijk wel goed, want Joop kwam gisteravond naar bed met de mededeling dat hij net weer een lichte tia had gehad. Het stelt weinig voor en het is ook zo voorbij, maar  'pianospelen' gaat dan even niet en de deur op slot draaien ook niet.

Er is hem wel op het hart gedrukt het elke keer te melden bij de dokter, dus dat deed hij vanmorgen. De dokter voelde mee, maar kon er verder ook weinig mee.

Gezond leven, zorgen dat je conditie goed blijft en je medicijnen op tijd innemen was haar advies.... hij doet niet anders. Wel heel vervelend dat het de laatste tijd zo vaak gebeurd en je daardoor ook steeds onzekerder wordt, plus dat de avasie weer toeneemt.

Maar goed, na een wat onrustige nacht gingen we maar gelijk op stap voor de pinksterboodschappen en nog wat meer. Drie winkels en ik kan weer ruim een week vooruit denk ik zomaar en rond de middag gezellig koffie met een appelflap met Sil. Vanmiddag wandelden we een rondje zonder Storm, die wil ook niet meer zo ver en eenmaal weer thuis ging Sil ook nog naar de kapper, zodat ik Storm nog even uit kon laten.

Allemaal leuk en een fijne dag zodoende. Na het avondeten ging ze weer op weg naar huis.

Ria Donderdag 28 Mei 2020 at 7:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twee reacties

Renesmurf

Kwalen en ongemakken zijn altijd vervelend, het beste er maar van maken, zoals altijd.

Renesmurf, (URL) - 28-05-’20 23:01
Jan K. alias Afanja

Meer dan je best kun je niet doen als het om je gezondheid gaat. Gekwakkel en kwaaltjes gaan het leven steeds meer bepalen, maar er zit niks anders op dan er het best van te maken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-05-’20 13:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.