Klikkerdeklik

Zoveel moois vandaag. Het begon al met het vlas vanmorgen, dat was natuurlijk geen verrassing, maar wel mooi!

En ik kon er zomaar tussendoor lopen want er was een bandenspoor en eigenlijk waaide het ook veel te hard voor foto's maar ja ik kwam er toch met behoorlijk wat thuis natuurlijk.

Eenmaal weer thuis kreeg ik het op mijn heupen want er was iets gekomen en dat zorgde ervoor dat ik in mijn keukenkastjes ging rommelen en van het één kwam het ander, zoiets moet je niet tegenhouden anders gaat het weer over en nu zijn mijn kastjes weer fris en rein. Hoe het kwam vertel ik nog wel.

Daarna ging ik alweer op stap want het was heerlijk buiten, niet te warm en een fijn windje (als je tenminste niet achter de dijk liep). 

De Blooisedijk is prachtig geel, en even later de Bosweg een lange reep margrieten met klaprozen en korenbloemen, alles volop in bloei.

Dus ja 150 foto's is dan niets op zo'n dag en dan is het ook moeilijk kiezen en ik heb ze nog niet eens allemaal gezien. Heerlijk! Maar het kost ook veel tijd en dan moet je tussendoor ook nog koken en een wasje vouwen en planten water geven.

Bijna dertien kilometer vandaag dus vanavond kjk ik foto's.

Van kleuren komt niets.

Ria Zaterdag 30 Mei 2020 at 7:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Ellen

Wat een pracht foto’s weer. Pas geleden moest je toch iets op de foto zetten wat bewoog voor je cursus fotografie ? Zijn deze goed geslaagd, lijkt mij.

Ellen, - 30-05-’20 20:35
Sjoerd

Mooie foto’s, er zijn veel dagen dat ik met minder foto’s thuiskom…

Sjoerd, (URL) - 30-05-’20 22:22
Jan K. alias Afanja

Wat een heerlijke zee van bloemen. Lijkt me genieten om daar tussendoor te kunnen lopen.
Aan fotograferen ben ik vandaag niet toegekomen. Ik heb hard gewerkt om een probleem met de vijver op te lossen. Ik ben halverwege. Een dezer dagen de rest maar doen, want zo’n klus eist zijn tol.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-05-’20 00:33
irene

Wow mooi

irene, (URL) - 31-05-’20 10:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.