's Morgens in de vroegte

's Morgensvroeg is het vlas op zijn mooist en gelukkig ben ik er de laatste dagen lekker vroeg bij om in alle rust op mijn hurken tussen die prachtige bloemetjes te zitten.

Denk daar dan verder alleen maar stilte bij, alleen het getjilp, of gekwetter, net hoe het uitkomt, van wat vogels.

En dat is het dan. Ik zou het uren kunnen, maar ja dat staat zo raar en ik denk dan ook 'ik heb nu toch wel genoeg foto's', dus ja dan loop ik maar weer verder terug naar huis op weg naar de koffie. Ook lekker.

Dus dan heb ik weer fijn wat foto's, maar buiten was het ook heerlijk in de zon met een beetje sluierbewolking. Daar genoot ik eerst maar van, op ons eigen terras.

Er is altijd wel ergens schaduw, zodat we niet met de parasol of stoelen hoeven te sjouwen, dat vind ik heel fijn namelijk. Op Scharendijke liepen we altijd van het ene terras naar het andere, op het ene was wind op het andere zon, of andersom en maar sjouwen met die stoelen, de tafel, het eten, de drank, verschrikkelijk, ik droom er nog weleens van ;-)

Nee hoor dat waren gezellige tijden,  we hadden lol.

Ria Maandag 01 Juni 2020 at 6:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Heerlijk languit met een kop koffie bij de hand, wat wil een mens nog meer.

Sjoerd, (URL) - 01-06-’20 20:28
Ina

We hebben genoten op Scharendijke. Hele mooie tijd met super veel lol en fantastische herinneringen!!

Ina, - 01-06-’20 21:33
Irene

Vlas is prachtig. En je hebt er wat moois van gemaakt, van jullie terras.

Irene, (URL) - 01-06-’20 22:04
Renesmurf

Ik zie ook wel eens mensen op de hurken bij de rozenperken in het rosarium, of langs de rododendronroute. Ieder zijn plezier, ik kijk ook wel eens, maar maak er geen foto van.

Renesmurf, (URL) - 01-06-’20 23:11
John

Vlas, prachtig weer. Hier in de omgeving heb ik het niet kunnen ontdekken dit jaar. Sjouwen met stoelen zo hoeven we ook niet. Ik zou er gek van worden :D

John, (URL) - 02-06-’20 08:12
Jan K. alias Afanja

Prachtige foto’s van dat vlas. Toch jammer dat we dat hier in de buurt niet hebben voor zover ik weet.
Het is hier op het terras ook goed toeven. Zon of schaduw naar believen gelukkig. Kijkend naar de temperaturen, wordt dat vanmiddag dus enkel schaduw. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-06-’20 13:27
Margo

Schitterend dat vlas! Wat een prachtig mooi bloempje met dat mooie blauw. Ik heb gekleurd vlas gezaaid, moet nog gaan bloeien. Ben zoooo benieuwd hoe dat er uit ziet. Is wel een fragiel bloempje he?

Margo, - 07-06-’20 12:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.