Nieuwe kansen

Joop maakte gisteravond de laatste vergaderingsreis naar Wychen voor de duiven, weer een hoofdstuk afgesloten. Hij is nog wel penningmeester, maar daar hoeft hij niet zoveel voor op stap.

Vanmorgen haalde de dokter de draadjes uit zijn rug. Het vlekje was niets verontrustends, een soort exceem.  Wat de tia's betreft zou ze nog contact opnemen met de neuroloog, misschien moet hij dan binnenkort eens naar het Erasmus in Rotterdam. Er is ook al jaren iets met zijn hartpuntje, daar is het model niet goed van. Ja wij hebben allemaal een hartpuntje en op latere leeftijd kunnen zich daar ook moeilijkheden ontwikkelen, hoewel ik me nu herinner dat het bij Joop al jaren geleden is dat het boven water kwam (ik kan het niet eens meer vinden zo lang is het al geleden).

Ik stekte vandaag de planten die ik buiten had gezet om mooi te worden, ze hadden in de zon gestaan, dus dat was niet gelukt. Dit is dus hun laatste kans. En omdat ik toch bezig was verplantte ik ook een paar sanseveria's en heb een paar dingen op andere plaatsen gezet, eens kijken of het nog groeien wil deze zomer. We hebben niet echt een plantvriendelijke kamer, of ik kan het gewoon niet.

Lekker gewandeld door de polder en vanavond weer eens fotocursus in het echt, ik hoop dat de ramen open staan.

Ria Woensdag 03 Juni 2020 at 5:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

zes reacties

Heleen

En de ramen stonden gelukkig open, zelfs ik kreeg het warm!
Ik ben benieuwd wat we gaan zien bij de volgende opdracht. Ik moet er eerst eens een paar nachtjes over slapen, of misschien wel van wakker liggen
Het is zo volgende week. Wel hebben we geluk dat het wat minder zonnig zal zijn. Ik zal “mijn” helpdesk wel inschakelen als ik geen inspiratie heb, zij weet áltijd raad!

Heleen, - 03-06-’20 22:28
ria

Haha ik wil ook zo’n helpdesk die altijd raad weet! ;-)

ria, (URL) - 03-06-’20 22:31
Sjoerd

Ik weet niet wat een mens allemaal kan mankeren. Maar ik ben ook hard op weg om dat te ontdekken.

Sjoerd, (URL) - 04-06-’20 08:09
John

Ik heb ook al eens wat plekjes weg laten halen maar dat was ook altijd niets. Nou ja, het was een vlekje maar niet schadelijk maar je wilt het toch weten.
Die laatste foto is mooi! Hier slaan ook niet altijd alle stekken aan. Ik heb er toevallig 3 die het maar niet goed willen doen.

John, (URL) - 04-06-’20 08:57
Ria

Ik heb het verkeerd gezegd het is een OORTJE geen puntje….

Ria, (URL) - 04-06-’20 09:04
Jan K. alias Afanja

Tja, ouderdom komt met gebreken, zei mijn opa altijd al. ;-(
wat een mooie tweede foto!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-06-’20 16:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.