Gewenning

Een sombere dag vandaag, je zou het bijna verslapen met dat donkere weer.

De cursus was gezellig gisteravond, er konden een paar mensen niet dus het clubje was klein, het raam stond open en we leerden weer wat, geen idee of ik het allemaal onthou, maar misschien komt er af en toe eens wat boven drijven, dat zou zomaar kunnen, al heb ik niet de behoefte me al teveel met diafragma's en sluitertijden bezig te houden. De moderne fototoestellen hebben zoveel manieren en standen om al te ingewikkelde instellingen te omzeilen, tenzij je het erg leuk vindt natuurlijk, maar ik ben meer voor het gemak.

Vandaag maar één foto gemaakt en die staat hierboven, het leek even wat op te klaren, maar intussen heeft het een fijn beetje geregend

Ik bakte patat vanavond van twee flinke aardappels. Dat was echt al ontzettend lang geleden, maar na een gesprekje met Heleen tijdens het wandelen een paar weken geleden kwam het ineens naar boven. Ik had inmiddels al zonnebloemolie gekocht en vanavond sneed ik de aardappels in reepjes, droogde ze en bakte ze voor, daarna mochten ze even afkoelen de olie wat warmer worden en werden ze voor de tweede keer gebakken. Lekker goudbruin en knapperig, hamburger en sla erbij en klaar was Ria. Heerlijk! Veel lekkerder dan gebakken aardappels.

Morgen weer een pizza, tenminste dat hoop ik maar nu de restaurants weer open zijn, leuke lekkere dingen ben je zo gewend eigenlijk.

Ria Donderdag 04 Juni 2020 at 6:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Sjoerd

Comfort food is lekker, maar niet altijd even goed. Maar af en toe moet kunnen.

Sjoerd, (URL) - 05-06-’20 07:48
Jan K. alias Afanja

Ik kies ook vaak voor het gemak bij het maken van foto’s. Zeker in situaties waarin je snel moet kunnen reageren, ga ik niet ingewikkeld doen.
Wij eten vanavond weer eens patat met een lekkere gehaktbal, hoop ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-06-’20 11:05
John

Ik kon gister niet wakker worden omdat het rolluik helemaal naar beneden was xD. Gister regende het hier niet, maar vandaag des te meer, en nog is het te weinig.

John, (URL) - 05-06-’20 13:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.