Vrijheid blijheid

Gisteravond heb ik mijn Plus account bij Photobucket opgezegd. Ik had dat ook totaal niet nodig voor extra ruimte maar het ging meer om het doorlinken van de foto's naar een andere site, wat achteraf ook niet nodig bleek. 

Nu ben ik benieuwd, want de afschrijfdatum is 25 juni dus ik zal wel te laat zijn, maar misschien vanwege al de overlast van afgelopen jaar. We wachten het af, ik heb nog geen bericht terug en misschien werkt alles tegen die tijd weer fantastisch, wat ik niet verwacht.

De foto's plaats ik nu bij Pivot waar ook mijn site huist, daar betaal ik ook gewoon elk jaar voor. De mogelijkheid voor de foto's is er en die gebruik ik nu, dat deed ik toch af en toe al als Photobucket weer eens haperde. Ze worden wel erg groot na het aanklikken zie ik nu dat kan wel wat kleiner, of kijkt iedereen op zijn telefoon zonder iets aan te klikken? IK vind blogs lezen op de pc juist leuker omdat de foto's dan mooier zijn, en alles gewoon overzichtelijker.

Wat een heerlijke dag met veel regenbuien vandaag. Geen Didi meer, dus vanmorgen bleef ik lekker binnen al dacht ik wel aan de lekkere frisse neus die je van zo'n natgeregende polder krijgt en het ruikt ook zo lekker dan. Daarom ging ik vanmiddag gewoon weer wel, lekker in mijn regenjas en het bleef best lang droog met af en toe wat spikkels, maar eenmaal halfverwege mijn geplande rondje werd het me toch te gortig, er was ook geen boom te bekennen en misschien kwam er ook nog wel onweer, dus ik belde Joop en die haalde me toen even op.

Joop had gisteravond de laatste bestuursvergadering, alweer een ei.

En .... er hoeft niet meer ingekorfd te worden op vrijdagavond, ook dat is afgelopen.

Vrijheid blijheid met nog zo weinig mogelijk verplichtingen.

Ria Vrijdag 05 Juni 2020 at 6:42 pm | | Standaard

acht reacties

irene

Dat zal best een opluchting zijn, ik vind juist het leuke aan pensioen dat je geen verplichtingen meer hebt.

irene, (URL) - 05-06-’20 19:42
ria

ja totdat je in allerlei besturen gaat zitten van je hobbyclub. Is er geen paardensocieteit of zoiets in Suxy? Daar hebben ze toch ook wel vrijwilligers nodig…

ria, (URL) - 05-06-’20 19:58
Ellen

Ik lees blogs op mijn tablet. Kan daarmee ook in en uit zoomen. Mijn laptop heeft het jaren geleden al begeven en toen tablet gekocht. Geeft voor mij voldoende mogelijkheden. Verder heb ik een klein mobiel telefoontje voor onderweg. Kan er alleen mee bellen en sms’en.
Ik ben ook niet zo van de verplichtingen.

Fijn dat je toch je regenjas vandaag hebt aangetrokken en daardoor kan meegenieten van het weidse uitzicht.

Ellen, - 05-06-’20 20:02
Sjoerd

Een verstandige move…

Sjoerd, (URL) - 05-06-’20 20:37
irene

Ha nee, veel te druk met eigen paarden en af en toe die van anderen als die wat extra zorg nodig hebben :-)

irene, (URL) - 05-06-’20 22:33
John

Ja, ik kan alles uploaden naar de server waar mijn blog draait. Ideaal. Ik bekijk ook liever websites op de pc dan op de smartphone of zo. Grote foto’s spreken meer aan een je ziet meer.

John, (URL) - 06-06-’20 09:12
Jan K. alias Afanja

Meestal lees ik blogs op mijn pc, bij mooi weer wil ik het nog wel eens lekker in de tuin op mijn iPad doen. In beide gevallen zie ik foto’s graag in een wat groter formaat. Ik ben dan ook wel blij met jouw besluit.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-06-’20 11:03
Margo

Ik heb altijd een hekel gehad aan verplichtingen, zelfs leuke dingen, zodra het MOET wil ik niet!

Margo, - 07-06-’20 12:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.