Verrassing

Na een bijna slapeloze nacht eerst een rondje met Paule vanmorgen, voordat het warm zou worden. Hij begint het leuk te vinden geloof ik en we maakten een flinke wandeling, hij weet alleen nog niet dat hij niet steeds door mijn beeld moet lopen.

Joop fietste naar Scharendijke en bracht alweer een appelflap mee, dat moet ook weer geen gewoonte worden natuurlijk. Dan denk je dat je gezond bezig te zijn en dan elke keer een appelflap.

Daarna nog even naar de groenteboer op Nieuwerkerk voor wat verse spullen en toen was ik toe aan een middagdutje. Het is alweer te warm. Ik vind het niets.

Eind van de zomer vorig jaar kocht ik nog een paar plantjes in de uitverkoop bij de Fixet op Schuddebeurs, geen idee wat eruit zou komen en nu heb ik dit! Is het niet prachtig! Heel klein hoor, maar vol bloemetjes nu, mooi rood.

En nu heb ik nog zoiets, dezelfde dag gekocht, de knoppen zitten erin, maar ik heb geen idee wat eruit komt. Erg spannend dus.

Vroeg naar bed ik krijg nu (7uur) alweer slaap.

Ria Dinsdag 23 Juni 2020 at 6:21 pm | | Standaard

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Lijkt me toch niet zo erg als Paul af en toe eens door het beeld loopt. Ik vind het best een fotogeniek hondje.
Ik schakel de komende dagen over op een kalm en bedaard zomertempo. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-06-’20 19:39
Sjoerd

Ik pas het tempo ook aan. Ik ben gelukkig geen zoetekauw. Dus die flappen zijn aan mij niet besteed, ook de Limburgse vlaaien niet.

Sjoerd, (URL) - 23-06-’20 21:24
John

Er zit in ieder geval appel in :D ja, je leenhond moet je de regels nog eens goed uitleggen, dan komt het vast wel goed :)
Hopelijk heb je vannacht wel goed geslapen.

John, (URL) - 24-06-’20 08:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.