Dikke lip

De tweede verrassingsbloem begint nu ook te bloeien, kijk hij is prachtig!

Ik vraag me dan af waarom we een klik hadden eind vorige zomer in het tuincentrum, bloemen zaten er niet meer in en alles was meer dood dan levend voor de helft van de prijs. Maar ik denk dat het het plaatje is geweest, als dat er nog bijzat, of de naam die ik niet meer weet.

Na een heerlijk koel ochtendwandelingetje scharrelde ik lekker een beetje met potten en planten (dat is heel wat anders dan potten en pannen), uitgebloeide dingen gescheurd. Iets lelijks uit de bakken op de stoep gehaald en iets leukers (vind ik dan)  voor terug gezet. Ik heb ook eens een paar uien tussen de planten gezet en achter in een pot een paar teentjes knoflook, die beginnen al aardig te zwellen.

Vanmiddag waren er wel wat buien maar ze zagen er niet erg indrukwekkend uit, dus ik ging nog maar eens op pad. Heerlijk gewandeld en foto's gemaakt, niets bijzonders eigenlijk, lucht en land

De dag begon met een dikke bovenlip. Ik keek in de spiegel en toen zag ik het pas, het jeukt ook niet, ik zie ook geen beet, een beetje raar is het dus wel en dik is hij nog steeds, al is het wel wat minder.

Ria Zaterdag 27 Juni 2020 at 6:52 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

soms vind ik in de tuin ook planten waarvan ik niet weet of ik ze gekocht heb of dat ze vanzelf zijn opgekomen… Allen die dikke lip heb ik hier nog niet gezien.

Sjoerd, (URL) - 27-06-’20 22:15
John

Hier komt bijna alles aanwaaien nu in de tuin. Van sommige planten weet ik de naam ook niet. De lampioenplanten doen het goed. Inmiddels heb ik er meer.
Een dikke lip? Op gebeten in je slaap?

John, (URL) - 28-06-’20 08:12
Jan K. alias Afanja

Hopelijk is die dikke bovenlip intussen weer tot normale proporties teruggekeerd.
Waarom leg jij uien en knoflook tussen je planten?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-06-’20 10:59
ria

Voor nieuwe verse knoflook en uien Jan :-)

ria, (URL) - 28-06-’20 11:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.