Vort met de Ford

Grotendeels droog vanmorgen. We zouden bezoek krijgen dus lekker vroeg even op stap. Gelukkig was het dode paard weg.

Ed (de broer van Joop) en zijn vriendin waren een weekje op stap met de nieuwe camper. Nu ben ik toch helemaal vergeten een foto te maken, maar hij is prachtig hoor (de nieuwe camper), alles dr op en dr an, een Ford.

'Vort met de Ford' vind ik eigenlijk wel een toepasselijke naam, vind je ook niet Ed? Gelukkig nòg een familielid dat meeleest.

Nadat we gezellig een tijdje hadden bijgepraat, gingen ze weer op stap. Joop moest ook weg en inmiddels was het weer behoorlijk opgeklaard, ik deed nog een rondje want er waren prachtige wolkenluchten.

De tekening heb ik gisteravond afgemaakt, dit is een hele snelle, zondagavond aan begonnen en achter elkaar klaar, ook niet erg precies gekleud, hij moest er gewoon even uit.

Ed had ik ooit een tekening beloofd dus die hebben ze vanmorgen ook uitgezocht, die komt binnenkort in Spanje te hangen. Best trots!

Ria Woensdag 01 Juli 2020 at 6:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Irene

O dat is ook een mooie, die voor Spanje. Die hierboven zou ik niet gauw boven de bank hangen al is hij wel artistiek verantwoord. Volgens mij word je daar niet rustig van. ;-)

Irene, (URL) - 01-07-’20 20:10
Renesmurf

Hier bleef het vandaag gelukkig vrijwel de hele dag droog, dat was gisteren wel anders.

Renesmurf, (URL) - 01-07-’20 22:12
hanscke

het is net of iemand schreeuwt en daarmee de pijn uit zijn lichaam wil verwijderen. Nee niet iets om om boven tafel te hangen, wel in een hal bij de voordeur bv.
OT. Ik ben er weer, heb het nogal druk gehad met van alles en ook nog met veel waarover ik het niet wil hebben. maar de rust lijkt wat teruggekeerd.

hanscke, (URL) - 01-07-’20 22:51
Sjoerd

Haha, hij lijkt wel wat op jou, alsof je wat kwijt moet…

Sjoerd, (URL) - 02-07-’20 07:00
John

Een camper, daar hebben we het hier ook wel eens over. Ik ben het met Sjoerd eens, het eerst wat ik dacht was een zelfportret? Maar ik kan ernaast zitten :) We hebben een paar droge dagen, en dan weer een zaterdag met regen.

John, (URL) - 02-07-’20 08:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.