Stekeligheden

Een miezerige dag vandaag, dus ik bleef binnen vanmorgen, nergens voor nodig om naar buiten te gaan... nu ja wat boodschappen moesten er nog wel gedaan worden maar dat kon met de auto gelukkig en waar ik al bang voor was gebeurde, het was errug druk. Veel jongeren die zich nergens iets van aantrokken en alleen maar bezig waren met wat ze NODIG hadden.

Ik was bij de PLUS en had een briefje gemaakt dat ik ook nog had meegenomen, dus ik deed niet een extra rondje door andere paden, nam alleen wat ik nodig had en maakte dat ik wegkwam. Ik had ook het idee dat er veel teveel winkelwagentjes stonden, maar ook een hoop van die rolmandjes en gewone draagmandjes, kom maar binnen hoor mensen er is genoeg, ook om het in te dragen.

En dan heb ik het toch niet naar mijn zin, Joop ook niet dus we gingen lekker een rondje doen. Joop op de fiets en ik op mijn schoenen. Heerlijk! Nog wat fotomateriaal voor thuis, dat maakte alles weer goed.

Al met al, ondanks de regen en de winkelprikkels toch best een fijne dag.

Ria Zaterdag 04 Juli 2020 at 7:50 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Ik snap het niet, veel mensen trekken zich nergens meer iets van aan

Sjoerd, (URL) - 04-07-’20 21:40
Renesmurf

Ik trek me ook nergens iets van aan, want dat is niet te doen. Hier ook regen vandaag, niks aan, maar de natuur kan het wel gebruiken.

Renesmurf, (URL) - 04-07-’20 22:58
John

Ik deed een droog rondje maar daarna ging het regenen tot in de avond. Tja, boodschappen doen is een crime en het wordt nog erger.

John, (URL) - 05-07-’20 08:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.