De andere wereld

Er werd me gevraagd of ik misschien vanmiddag die kant op moest, dat moest ik niet, maar het leek me wel een leuke wandeling vandaar! Vijf kilometer heen en terug moest kunnen.

Ik belde aan en ja hoor, wat ik al verwachtte gebeurde,  'Hee Ria!' Geweldig toch dat Facebook, ook al vinden veel mensen van niet. Ga zitten, kopje thee? Nou daar was ik best aan toe en we kletsen gezellig en op het moment dat ik dacht om maar weer eens op te stappen vroeg ik of ik misschien eens een afspraak kon maken voor in de grot, want mijn schouders en mijn gemoed... ik zag het wel eens zitten, wie weet hielp het.

Dat kon. En omdat het leek of hij alle tijd had vroeg ik of het misschien nu gewoon kon, ik was er nu toch... en ook dat ging. Wel even eerst de kachel aan want het was er koud. Ik voelde me de hele tijd al erg op mijn gemak en dat veranderde ook niet daar beneden, integendeel. 

We praatten gezellig verder en ik vroeg me af wanneer de sessie eens zou beginnen maar alles op het gemak.

Mijn klachten werden aangepakt onder leiding van... natuurlijk is het allemaal wat wazig, trance healing wat wil je, maar ik voelde me er goed bij. Na afloop nog een kopje thee en nog wat napraten in het erg gezellige tuinhuis.

En toen nog die 5km terug, heerlijk! Al glimlachend de polder door samen met oma Maria dat wist ik inmiddels ook. Nu maar afwachten hoe mijn schouders zich vannacht gedragen en vooral hoe ik morgenochtend wakker word.

Een erg fijne overwacht bijzondere dinsdagmiddag, daar in die Andere Wereld.

Ria Dinsdag 07 Juli 2020 at 7:24 pm | | Standaard

zeven reacties

Irene

We horen het morgen. Tot die tijd blijf ik lekker sceptisch ;-)

Irene, (URL) - 07-07-’20 21:30
Heleen

Ben heel benieuwd!! Ik hoop dat je je bevindingen, goed of slecht, op je blog wilt delen

Heleen, - 07-07-’20 21:52
Sjoerd

Ach, als het moment goed was is dat prima toch. Alweer een ervaring rijker.

Sjoerd, (URL) - 07-07-’20 22:16
Francien.

Krèk wat Irene zegt.

Francien., - 07-07-’20 22:41
John

Ik las al dat je heerlijk geslapen hebt. Dat heeft dus goed gewerkt. Een schouder is trouwens een complex gewricht.

John, (URL) - 09-07-’20 08:39
Margo

Als je er maar in gelooft, dat helpt een heleboel. Ik geloof er niet in dus bij mij zou het niet helpen.

Margo, - 09-07-’20 15:35
hanscke

Heel moedig om dat toch maar eens te proberen. Het zou aan mij niet besteed zijn, want ik zou er geen waarde aan hechten en dan helpt het niet. Heb ik ook met Reiki

hanscke, (URL) - 10-07-’20 11:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.