Zondags

Net klaar met het wisselen van de tekeningen kwamen ze al, nog lang geen drie uur dus ik was nog niet visiteklaar. Silvia kampeert een paar nachtjes op Renesse met een paar vriendinnen en zodoende kwamen ze even op de koffie. Met bloemen, alvast voor mijn komende verjaardag. We kletsten even gezellig en weg waren ze alweer.

Na een woelige nacht vanmorgen wel gelopen, maar vanmiddag na nog maar eens wat boodschappen bij de Lidl waar nog steeds de afwastabletten niet zijn aangevuld, gewoon even een middagdutje gedaan zoals oude dames betaamt.

Een salade gemaakt en nog een avondrondje gelopen. Daarna hebben we nog even op het terras bij de Smisse gezeten en een wijntje gedronken. 

De onderste bloem zit weer in de cactus van Kees, maar ik kan me nauwelijks voorstellen dat dat een rode wordt, ik ben erg benieuwd.. en als ik zo naar die andere kijk ziet die er ook heel anders uit.

Ria Zondag 12 Juli 2020 at 8:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

ik ben benieuwd wat daar uit komt…

Sjoerd, (URL) - 13-07-’20 06:55
John

Wat leuk die 3 tekeningen zo op een rij! Altijd leuk als een van de kinderen even langskomt. Ik kreeg ook het advies om alvast te beginnen met middagdutjes, maar daar voel ik echt niets voor.

John, (URL) - 13-07-’20 08:34
irene

Wat maak jij toch een prachtige tekeningen, vooral mooi zo naast elkaar.

irene, (URL) - 13-07-’20 10:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.