IK kan alles zelf

Vanmorgen na de ochtendwandeling gelijk weer aan de gang met mijn archief. Het geïmporteerde Blogger gedeelte mèt foto's blijkt maar uit iets meer dan een jaar te bestaan en het is leuk om te doen want er waren foto's die ik kwijt was en dat betrof iemand die inmiddels is overleden. Dan is het best fijn zoiets weer terug te vinden en te lezen, ze had het zo naar haar zin gehad toen.

Weer om buiten te zitten was het niet, veel teveel wind, dus vanmiddag nog maar een rondje richting Dreischor. Meeuwesweg bevalt me goed, auto's komen daar niet en fietsers eigenlijk ook niet, ik ben er nog weinig mensen tegengekomen, het is ook maar een weggetje van een kilometer of zo.

Prachtige wolkenluchten vanmiddag.

Na het wandelen nog even op het terras bij de Smisse gezeten, dat was wel uit de wind en gezellig druk.

Er zijn Zonnemaire t-shirts verkrijgbaar, ik heb er inmiddels een en Joop ook, de juiste maat vinden was nog even een gedoe, maar ik heb hem gevonden hoor, ik pas er helemaal in, tieten en al. 

Bij het blog van gisteren vergat ik te vermelden dat dat Levi was in de stoel van Joop mèt afstandsbediening en ik in een jurk (tamelijk zeldzaam) met mijn nieuwe camera. Het is ook leuk om te kunnen constateren dat mijn foto's in de loop de jaren wel beter geworden zijn, zonder cursus natuurlijk, ik kan alles zelf.

Ria Zondag 26 Juli 2020 at 7:08 pm | | Standaard

vier reacties

John

Ja ik hoef ook geen cursus te volgen en de camera’s worden ook beter en beter. Hier was het redelijk weer eigenlijk. Dat het zo kan verschillen in een provincie.

John, (URL) - 27-07-’20 08:34
Sjoerd

het gaat bij zo’n cursus niet alleen om je toestel beter te leren kennen, maar ook om eens iets anders te doen.

Sjoerd, (URL) - 27-07-’20 11:02
Margo

Ah, daar is het antwoord op mijn vraag! :-D

Margo, - 31-07-’20 12:51
Margo

Prachtige foto’s! En zeker geweten dat jij geen cursus nodig hebt!

Margo, - 31-07-’20 12:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.