Mooi mis en moe

Een heerlijke stille morgen vanmorgen, op een paar wielrenners na was er nog niemand te bekennen. Ik wandelde een rondje van bijna zeven kilometer want ik verwachtte dat het vanmiddag wel te warm zou zijn en dat was ook zo. Vanavond blijf ik ook thuis. Ik vind dit erg vermoeiend weer

Na de middag, het was al half twee en ik dacht dat iedereen nu wel op het strand zou liggen, reed ik naar de vleesboerderij, op een kipfileetje en een stukje gehakt na was alles zo'n beetje op. 

Nou dat had ik mooi mis, maar ze doen het daar uitstekend vind ik. Er mogen niet meer dan tien mensen in de winkel, er staat een tafel met ontsmettingsspul, er zijn mondkapjes en iedereen loopt dezelfde route. Het duurt wat langer maar ik vind zoiets keurig geregeld. Ik kan weer even vooruit.

Daarna keutelde ik nog wat in de tuin. Ik vermaak me prima op die veertig vierkante meter. Het filmpje dat ik maakte doe ik morgen over. Op Scharendijke deed ik dat ook vaak als ik dacht dat de tuin en de vijver nu wel erg mooi waren, dan kon ik daar 's winters nog eens naar kijken. 

Hier is het ook leuk en fijn en minder bewerkelijk al mis ik soms wel het gekwaak.

Ria Donderdag 30 Juli 2020 at 6:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Tsja, je kunt niet alles hebben… Kleiner gaan wonen met dezelfde oppervlakte is niet kleiner…

Sjoerd, (URL) - 31-07-’20 08:00
John

Ik probeer met lopen ook het warmst van de dag te mijden al was het alleen al voor Bentley. Zelf kan ik er wel goed tegen maar als het warm is ben ik sws wel buiten bezig. Naar zulke filmpjes kan ik ook goed kijken.

John, (URL) - 31-07-’20 08:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.