Fietsdag

Geen zin om te wandelen vanmorgen, het was me al te warm. De bananen waren op dus ik besloot even naar Noordgouwe te fietsen. Eenmaal onderweg was dat best lekker en omdat mijn ochtendthee ook bijna op was fietste ik gelijk maar door richting Zierikzee.

Dat bleek geen goed plan, ik had pal tegen en er stond best behoorlijk veel wind. Eind van de Groeneweg ging ik links in plaats van rechts en keerde weer terug richting Noordgouwe. Ik kocht bananan en nog wat meer, er was nog niemand en eenmaal weer thuis had ik toch 10 km op de teller.

Vanmiddag fietsten we samen naar Dreischor om een ijsje bij de IJsmuts, heerlijk ijs! We aten het daar op het gemakje op en fietsten weer terug. Nog eens tien kilometer op de teller.

Toch lekker in beweging geweest zodoende, ondanks de hitte.

We hebben de Gardena buitendouche weer neer gezet en daar springen we af en toe onder, lekker verfrissend.

Ria Vrijdag 31 Juli 2020 at 7:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Joop staat er gekleurd op zo…

Sjoerd, (URL) - 01-08-’20 07:41
John

Heerlijk toch dat buiten douchen. Lekker koud water, dat koelt lekker af. Ja, lekker bewegen is goed en heerlijk om te doen.

John, (URL) - 01-08-’20 08:14
Dhyan

Joop zit er bij alsof hij niet tot 10 kan tellen.

Dhyan, - 02-08-’20 13:59
Ria

Dat kon hij ook bijna niet meer. Het was bloedheet en hij had s morgens ook al een eind gefietst.

Ria, (URL) - 02-08-’20 14:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.